Het Gooi leeft

“Het Gooi Leeft” is een verzameling activiteiten gericht op de ouderen in de wijken De Vierhoven en Parkwijk in Naarden.

Er worden door de vrijwilligers van “Het Gooi Leeft” activiteiten georganiseerd die kunnen bijdragen aan het welzijn van met name de oudere bewoners van De Vierhoven en Parkwijk en die contact en ontmoeting in de wijk stimuleren.

Een paar voorbeelden van activiteiten zijn:

  • DIGIFIETSEN: lekker bewegen terwijl u op een apparaat een route fietst die u zelf heeft uitgekozen en op een groot scherm volgt. Elke donderdagmiddag onder begeleiding tussen 14.00 en 15.00 uur in het restaurant van zorgcentrum De Veste aan de Koningin Wilhelminalaan 1.
  • BALANSBORD: hier kunt u onder begeleiding veilig uw spieren en gewrichten soepel houden zonder dat u komt te vallen.
  • JEU DE BOULE: voor de Veste ligt een jeu de boulesbaan waar clubjes spelen waarbij u zich kunt aansluiten of u kunt met een eigen groepje komen spelen. Ballensets zijn gratis beschikbaar bij de receptie van de Veste. Wilt u zeker zijn dat de baan beschikbaar is, reserveer een tijdslot op telefoonnummer 0850213583 (dinsdag t/m vrijdag tussen 13.30 en 15.30 uur).
  • BILJARTEN: in de Veste is een biljartclub waar u aan kunt deelnemen maar u kunt ook met een eigen clubje komen spelen. Ook hier geldt: even van te voren bellen naar bovengenoemd telefoonnummer om te reserveren.
  • LEZINGEN EN CONCERTEN: maandelijks is er een avondactiviteit in de vorm van een lezing of concert. Aanvang 19.30 uur, entree € 5,== inclusief koffie/thee.

Informatie over alle activiteiten kunt u krijgen via Erna den Hoed, telefoonnummer 0850213583 dinsdag t/m vrijdag tussen 13.30 en 15.30 uur of per email via: e.denhoed@amaris.nl.