Werf een lid voor Parkwijk Naarden en ontvang een gratis traktatie!

Maak je buren ook lid. Kom naar onze wervingsactie op zaterdag 18 november.

Op de hoogte zijn van wat er speelt in je wijk en/of betrokken zijn in je buurt? Op zaterdag 18 november komen we naar jou toe. We delen gratis koffie, thee, limonade, muffins en chocoladeletters uit een elk nieuw lid. Maak je buren nu lid en kom samen met ons een gratis een dubbele espresso drinken. Neem de kinderen mee, want ook zij worden niet vergeten. De koffie bus van 11O’coffee staat die zaterdagmiddag op drie plekken om jouw en nieuwe leden te verwelkomen.

Waar staan we wanneer?

Zaterdag 18 november 2023 staat de mobiele koffiekar met barista van 12.00-14.00 uur op de Mackaylaan voor de Plus, van 14.30-15.30 uur op de Binnenhof ter hoogte van nummer 9 en van 16.00-17.00 uur op de Kuyperlaan ter hoogte van de speeltuin.

Dus waar wacht je nog op?
Laat je verwennen, geniet van een smakelijk bakkie, en maak nieuwe vrienden in de buurt. Zet zaterdag 18 november alvast in je agenda, print de flyer uit, vul deze in en neem deze mee. De vrijwilligers van Parkwijk Naarden – Henk, Kees, Cees, Thomas, Leon en Myrte van de Gemeente Gooise Meren kijken uit naar jouw komst!