Ingezonden mededeling: Rabobank coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage

Een unieke samenwerking tussen lokale partijen & geweldig voor jouw buurt!

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.  

Omdat we als Rabobank 125 jaar bestaan stellen we een bedrag van EUR 125.000 beschikbaar voor jouw regio Gooi en Vechtstreek, de coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage. Een eenmalige extra bijdrage naast het jaarlijkse coöperatief dividend dat we investeren in lokale duurzaamheidsoplossingen en projecten waar iedereen beter van wordt. Een unieke samenwerking tussen lokale partijen & geweldig voor jouw buurt!   We hebben jou nodig  

We roepen je op om mee te denken over welke lokale initiatieven en projecten een financiële bijdrage kunnen gebruiken. In jouw buurt, stad of regio zijn er ongetwijfeld buitengewone initiatieven die dag in dag uit werken aan een positieve impact in de omgeving. Maar denk ook eens aan initiatieven die een steuntje nodig hebben om juist van de grond te komen. Misschien ben je zelf wel betrokken bij één van deze initiatieven of ken je mensen die betrokken zijn. Denk aan non-profitorganisaties of wijkinitiatieven die zich inzetten voor de kwetsbaren in onze samenleving, het buurtproject dat straten, pleinen en speeltuinen meer leefbaar maakt, een cultureel centrum dat kunst en cultuur bereikbaar maakt voor iedereen of initiatieven die bijdragen aan het verduurzamen van de wijk- en/of verenigingsgebouwen.  
Allemaal voorbeelden van maatschappelijke initiatieven die de stille kracht achter de maatschappij vormen omdat ze de ruggengraat vormen van sociale verbeteringen en positieve verandering. Heb je nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook eens de Infographic.
Aanvraag indienen 
Van 1 t/m 30 november is het mogelijk om een aanvraag* in te dienen via onze website (zie oranje button). Vervolgens worden tussen 1 en 14 december alle binnengekomen aanvragen beoordeeld en uiterlijk 17 december vindt communicatie plaats naar de aanvragers of de aanvraag al dan niet gehonoreerd wordt. Dien vandaag nog je aanvraag in.