Drie Buurtsporthuizen in Gooise Meren

Kom ook bewegen bij een Buurtsporthuis om de hoek

Sinds dit najaar zetten drie buurtsporthuizen in de gemeente Gooise Meren hun verenigingshek open voor inwoners. Eén in Bussum, bij voetbalclub BFC, de tweede in Muiderberg bij MHC en de derde in Naarden bij NVC. Een mooie samenwerking tussen de vereniging en Gooise Meren Beweegt om de velden in de ochtend te benutten voor buurtbewoners.
Inwoners die graag buiten op eigen niveau willen werken aan kracht, lenigheid, coördinatie en aan hun algehele conditie, zijn van harte welkom op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend. Tijdens het uur bewegen wordt gewerkt aan conditie, kracht, balans en coördinatie. Elkaar ontmoeten en bijpraten onderling is zeer belangrijk. Na het beweegmoment is er altijd gelegenheid voor koffie of thee, een praatje en gezelligheid.
Als buurtsporthuisdeelnemer bent u op een iets andere manier betrokken bij een club of vereniging. Het is geen competitie maar deelnemers kunnen wel de gezelligheid van een club ervaren. De buurtsportcoach zet bewegen graag in als middel om mensen weer te verbinden. Of om mensen te laten ontdekken dat het leuk en gezellig kan zijn met elkaar te bewegen, elkaar te stimuleren en te werken aan gezondheidswinst.

U bent van harte welkom bij:

• Buurtsporthuis BFC, Bussum elke dinsdag 10.00 – 11.00 uur JOOST 06-247325186

• Buurtsporthuis MHC, Muiderberg elke woensdag 10.00 – 11.00 uur OLGA 06- 20900565

• Buurtsporthuis NVC, Naarden elke donderdag 10.30-11.30 uur JEFFREY 06-26164319

Aanmelden graag bij de Buurtsportcoach.

Kosten: 4 euro per keer. Er is een 12-strippenkaart te koop bij de buurtsportcoach en bij de receptie van Sportaccommodatie de Zandzee en de Lunet.