Collectieve inkoopactie isolatie

Wattnu organiseert collectieve inkoopactie voor isolatie
Het buurtteam Parkwijk Duurzaam werkt al enige tijd nauw samen met energiecoöperatie Wattnu*. Door samen de krachten te bundelen komen we verder. Een jaar geleden heeft Parkwijk Duurzaam de eerste inkoopactie voor Isolatie maatregelen georganiseerd voor onze eigen wijken. Wattnu organiseert nu voor alle bewoners van de Gooise Meren een inkoopactie voor isolatiemaatregelen. Als buurtteam willen we deze actie graag bij jullie onder de aandacht brengen.


Digitale informatieavond op 30 september
Op 30 september om 20 uur zal er via Zoom een online informatiebijeenkomst plaats vinden waar we u verder kunnen informeren. Meld u zich vooraf hier aan voor deze avond zodat u een inlogcode ontvangt om deel te kunnen nemen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de avond bij te wonen dan is alle informatie ook te vinden op wattnu.org/inkoopacties/

Inkoopactie isolatie maatregelen
Wattnu in Gooise Meren organiseert in het najaar een collectieve inkoopactie voor isolatie van bodem, vloer, spouw en ramen om bewoners te ondersteunen en te ontzorgen bij het nemen van duurzaamheidsmaatregelen. Inzet is onder andere een goed en betrouwbaar duurzaam aanbod, een scherpe prijs en goede service voor bewoners. We hebben meerdere leveranciers geselecteerd met meerdere producten zodat we verwachten voor alle situaties oplossingen te kunnen bieden.

Beschikbare subsidie
Het is nu extra aantrekkelijk om twee of meer isolatiemaatregelen tot uiterlijk 31 december 2020 te laten uitvoeren omdat tijdelijk maar liefst 30% van de kosten door de overheid wordt vergoed dankzij de SEEH-regeling.
*Wattnu is een coöperatie van en door leden, zonder winstoogmerk en zonder commerciële belangen.

Terug naar home