Politieberichten t/m 12 maart


Hierbij de berichten van Dennis van den Berg over de periode 15 februari t/m 12 maart.

De Fortlanden

In de nacht van 15 op 16 februari werd er ingebroken in een geparkeerde auto aan de Cort van der Lindenlaan. Verschillende auto onderdelen zijn weggenomen.

Oranje Nassaupark Noord

Tussen 15 en 19 februari, werd er ingebroken in een woning aan de Rijksweg. Het cilinderslot is verwijderd, waarna de gehele woning is doorzocht. Verschillende goederen zijn weggenomen.
Op 19 februari, omstreeks 17.30 uur, werd er ingebroken in een geparkeerde auto op de Amsterdamsestraatweg. Een ruit werd ingeslagen, waarna een handtas is weggenomen.
Tussen 15 en 23 februari werd er gepoogd in te breken in een woning aan de Prins Frederik Hendriklaan. Toen de bewoner thuis kwam zag hij diverse afdrukken van een breekvoorwerp in het kozijn. Er zijn geen goederen weggenomen.

Oranje Nassaupark Zuid

Op 16 februari, omstreeks 22.30 uur, werd er aangebeld op bij een woning aan de Juliana van Stolberglaan. De bewoner trof een kind van ongeveer 10 jaar bij zijn voordeur, die alleen sorry sorry zei. Het vreemde is dat de bewoner zag dat er een tweede persoon achter de heg bleef staan. Onbekend wat er nou aan de hand was, maar vreemd was het wel.
Op 21 februari omstreeks 05.00 uur werd er ingebroken in een woning aan de Juliana van Stolberglaan. Er werd een raam vernield aan de achterzijde van de woning. Mogelijk is de dader gestoord, want er is vermoedelijk niemand in de woning geweest.

Tuindorp/Keverdijk

Op 2 maart is bij een bedrijf aan de E de Bruijnstraat gepoogd goederen uit een garagebox weg te nemen. De garagebox is geopend en goederen zijn buiten de garagebox aangetroffen.
Tussen 9 en 11 maart werd er ingebroken in een woning aan het Franse Pad. Er werd een grindtegel door een raam gegooid, waarna de woning is betreden en goederen zijn weggenomen.

  • Met regelmaat krijgen we de vraag waarom bepaalde wijken niet opgenomen worden in het overzicht van de politieberichten. Parkwijk is daarvoor afhankelijk van de informatie welke wij van de wijkagenten aangeleverd krijgen. Het kan dus zijn dat uw wijk niet genoemd wordt, wij hebben dan geen informatie ontvangen.