Politieberichten juni

Nieuwe wijkagent van Naarden/Muiderberg: Martin Treur

Dennis en Robin hebben er versterking bijgekregen. Naarden is opnieuw verdeeld qua wijken. Naarden is nu als volgt onderverdeeld.

Dennis van den Berg
Tuindorp/Keverdijk
Vierhoven
OranjeNassaupark Noord
Industriegebied

Robin Vlug
Naarden Vesting
Ministerpark
Oranje Nassaupark Zuid
Rembrandkwartier

Martin Treur
Componistenkwartier
Bosch van Bredius
Valkeveen
Naardereiland
Naarderwoonbos
Fortlanden
Naardermeerkwartier
Uiteraard kunt u alle 3 voor heel Naarden aanspreken.

Hieronder volgen de incidenten waarvan u op de hoogte moet zijn van geheel juni:

Ministerpark
9 juni is er een verdachte situatie geweest op de Goeman Bourgesiuslaan. Hierbij zouden personen zich in de buurt ophouden die hier niet thuis waren. De melder kon helaas weinig zeggen over het signalement. Collega’s hebben de personen niet getroffen.

Vesting
Allereerst wil ik u melden dat ik brieven heb gestuurd aan de jongens/meisjes die zijn gecontroleerd door collega’s bij overlast meldingen op de Vestingwallen. Wij als politie krijgen weinig tot geen overlastmeldingen meer uit de buurt. Daarnaast treffen wij nauwelijks (in ieder geval geen grote groepen jongeren) jongeren aan op en ronde de wallen. Mocht u hier nou anders over denken, kom dan alstublieft op de lijn.

Naarderbos
18 juni is er een verdachte situatie geweest rond de Wijkplaats. Hierbij is er melding gedaan van personen die mogelijk auto’s open gebroken werden. Collega’s hebben er nog achteraan gezeten, maar helaas niemand kunnen treffen.
Tevens is er op de Redan een verdachte situatie geweest bij een woning. Hier is helaas niemand aangesproken.

Industriepark
Op 20 juni vond er een inbraak plaats bij een bedrijf aan de Amsterdamsestraatweg.
De voordeur is opengebroken en verschillende goederen zijn weggenomen.

Tuindorp Keverdijk
De afgelopen weken zijn er meerdere diefstallen gepleegd in Tuindorp Keverdijk. De slachtoffers boden allemaal een telefoon aan op Marktplaats, waarna contact was met de dader die interesse toonde. Vervolgens werd er een afspraak en werd het slachtoffer beroofd van zijn telefoon.

Componistenkwartier (Beethovenpark)
2 juni is er tuingereedschap ontvreemd uit een garage/schuur op de Oud Blaricummerweg.
Op de Handellaan is er een woning opengebroken rond 8 juni. Hierbij zijn diverse goederen weggenomen.

Rembrandtpark
In de nacht van 13 op 14 juni is er op de Ostadelaan wederom een voertuig open gebroken. Hierbij is het navigatiesysteem weggenomen uit het voertuig. Ook dit betrof wederom een BMW.
In de nacht van 16 juni geldt bovenstaande ook voor de straat van der Helstlaan. Hierbij is het stuur en de boordcomputer weggenomen.
In de nacht van 15 op 16 en 16 op 17 zijn er nog twee BMW’s open gebroken aan de Rembrandtlaan. Hierbij is de gehele middenconsole en boardcomputer weggenomen.

Valkeveen
10 juni is er op de Meentweg een woninginbraak geweest. Hierbij zijn diverse goederen weggenomen.
17 juni is er tevens op de Valkeveenselaan een poging woninginbraak geweest. Ter verduidelijking, hier is gelukkig niemand in de woning geweest.