Menu Sluiten

Parkwijk Duurzaam en Wattnu inkoopactie zonnepanelen

Het najaar is hèt moment om na te gaan denken over zonnepanelen op het eigen dak. Door nu de voorbereidingen te nemen bent u er klaar voor als in het voorjaar de zon weer volop gaat schijnen! De werkgroep Parkwijk Duurzaam wil u graag informeren over de inkoopactie van zonnepanelen die energie coöperatie Wattnu dit najaar weer organiseert. De inschrijving voor deze actie loopt van 1 november t/m 31 december 2020. U kunt zich via deze link geheel vrijblijvend inschrijven voor deelname aan de actie. 

Op 24 november a.s., van 20:00-22:00 uur wordt er een digitale informatieavond georganiseerd over deze inkoopactie. Vanaf maandag 11 november kunt u zich aanmelden voor deze avond en is online de informatiebrochure beschikbaar via dezelfde website van Wattnu.
In het voorjaar is voor de inkoopactie een samenwerking aangegaan met het bedrijf Groenpand. Groenpand is o.a. geselecteerd vanwege de kwalitatief goede panelen die geleverd worden tegen een scherpe prijs. En vanwege ervaring die Groenpand heeft met collectieve acties met particulieren. De goede ervaringen van bewoners in het voorjaar hebben er toe geleid dat Wattnu de samenwerking heeft verlengd voor de najaarsactie. In deze najaarsactie krijgt u zelfs meer vermogen door hetzelfde geld door de aangeboden panelen van 330wp.
Dus meldt u aan en ontvang vrijblijvend een offerte voor panelen op uw eigen woning en draag op deze wijze zelf bij aan de gezamenlijke klimaatdoelstellingen.