Uw mening?


17-01-18 politieberichten 2-16 januari 2018

De Fortlanden

Geen bijzonderheden.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Geen bijzonderheden.

Naardermeer

Geen bijzonderheden.

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Noord

Op 13 januari tussen 10.50 uur en 22.30 uur werd er ingebroken in een woning aan de Stadhouder Willem 2 laan. Aan de voorzijde van de woning werd een raam ingegooid, waarna de gehele woning is doorzocht en verschillende goederen zijn weggenomen.

Oranje Nassaupark Zuid

Op 13 januari omstreeks 18.00 uur werd er gepoogd in te breken in een woning aan de Rijksweg. De bewoner bevond zich op de eerste etage en hoorde iets op de begane grond. Toen hij ging kijken zag hij een man in de tuin staan. Na korte achtervolging is hij de persoon kwijtgeraakt. Terug bij de woning zag hij dat een raam was opengebroken.

Signalement onbekend.

Vierhoven

Geen bijzonderheden.

Tuindorp/Keverdijk

Op 2 januari tussen 08.00 uur en 19.00 uur werd er ingebroken in een woning aan de Huibert van Eijkenstraat. Een raam aan de achterzijde van de woning werd opengebroken, waarna de gehele woning werd is doorzocht. Verschillende goederen zijn weggenomen.

Tussen 5 en 7 januari werd er ingebroken in een woning aan de J Houtmanstraat. Een raam aan de achterzijde werd opengebroken waarna verschillende goederen uit de woning zijn weggenomen.

Op 12 januari tussen 12.30 uur en 22.30 uur werd er ingebroken in een woning aan dd Tets van Goudriaanstraat. De achterdeur werd opengebroken, waarna de gehele woning is doorzocht en verschillende goederen zijn weggenomen.

Op 15 januari omstreeks 18.40 uur werd er gepoogd in te breken in een woning aan de Gen Kraijenhoffstraat. De bewoner hoorde glasgerinkel en zag iemand op een dak staan bij een raam, waarvan de ruit kapot was. Na een korte achtervolging is de persoon ontkomen.

Op 15 januari tussen 05.45 uur en 18.30 uur werd er gepoogd in te breken in een woning aan de Evert de Bruijnstraat.
REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha