Uw mening?


07-01-18 politieberichten 18 december 2017 - 2 januari 2018

Als eerste, de allerbeste wensen voor het komende jaar.

Ook dit jaar zal ik iedere 2 weken een overzicht geven van gebeurtenissen in ons mooie Naarden.

Naast de inbraken, hieronder vermeld, is er de afgelopen 2 weken ook heel veel overlast geweest van jeugd en vuurwerk. Vooral in de Keverdijk is het raak geweest. Verschillende vuilnisbakken en ruiten zijn vernield. Ook bij de Plus supermarkt is er het e.e.a. vernield. Verschillende lampen, de voordeur en het hokje waar de winkelwagentjes staan, zijn moedwillig vernield. 

Ook zijn verschillende ramen bij het jongerencentrum de Scan vernield.

Soms vraag ik me af of ouders wel helemaal doorhebben waar hun kinderen zich mee bezig houden.

Het is niet alleen met oud en nieuw dat een grote groep jeugd, welke voor een zeer groot gedeelte uit de wijk zelf komt, voor overlast zorgt. De laatste maanden is er regelmatig overlast van jeugd en ik ben dan ook met de gemeente aan het kijken hoe we hier iets aan kunnen doen.

Dan het overzicht.

De Fortlanden

Geen bijzonderheden.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Geen bijzonderheden.

Naardermeer

Geen bijzonderheden.

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Noord

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Zuid

In de nacht van 24 op 25 december werd er gepoogd in te breken in een woning aan de Pater Wijnterlaan. De bewoner trof een afdruk van een breekvoorwerp in het raamkozijn aan de voorzijde van de woning.

Vierhoven

Geen bijzonderheden.

Tuindorp/Keverdijk

Op 22 december tussen 20.00 uur en 23.00 uur werd er een auto gestolen vanaf de Generaal Kraijenhoffstraat. Betreft een zwarte Citroen C3 voorzien van het kenteken 67-RS-FN.

In de nacht van 23 op 24 december werd er ingebroken op de Generaal Kraijenhoffstraat. Er werd een parasolhouder door een raam aan de achterzijde gegooid, waardoor toegang tot de woning is verkregen. Verschillende goederen zijn weggenomen.

In de avond van 24 december werd er ingebroken in een woning aan de Vaartweg. Een raam werd vernield waarna er verschillende goederen uit de woning zijn weggenomen.

Tussen 23 en 27 december werd er ingebroken in een woning aan de Gen Kraijenhoffstraat. Een raam aan de voorzijde van de woning werd vernield waarna verschillende goederen uit de woning zijn weggenomen.

Op 28 december tussen 15.30 uur en 19.00 uur werd er gepoogd in te breken in een woning aan de van de Duyn van Maasdamlaan. Aan de achterzijde van de woning werd gepoogd de schuifpui open te breken.

Op 1 januari omstreeks 00.45 uur werd op de E de Bruijnstraat een persoon aangehouden. De jongeman vond het nodig om zwaar vuurwerk naar de politie te gooien.

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha