Uw mening?


11-12-17 politieberichten 21 november - 5 december

We hebben alleen van Dennis van den Berg berichten ontvangen.

Op 22 november 2017 heb ik, na een hoop rennen, vliegen, vallen, duiken, opstaan en weer doorgaan, een man aangehouden ivm diefstal.

De beste man reageerde op advertenties op marktplaats en ging vervolgens bij de verkoper thuis langs. Eenmaal binnen in de woning vroeg hij om het product te mogen bekijken en ging er vervolgens met product, als een haas vandoor.

Het is niet ondenkbaar dat er naast de 2 diefstallen, waarvoor hij nu is aangehouden, nog meer slachtoffers in Naarden/Bussum heeft gemaakt. Bent u ook slachtoffer of kent u een slachtoffer, meld dit dan bij mij via 0900 8844.

Het overzicht.

De Fortlanden

Geen bijzonderheden.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Geen bijzonderheden.

Naardermeer

Geen bijzonderheden.

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Noord

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Zuid

Op 24 november 2017 vond er een poging inbraak plaats op de Burgemeester van Hasseltlaan. De bewoner hoorde geluiden die hij niet thuis kon brengen en ging kijken. Hij zag toen een persoon de tuin uit rennen en trof braaksporen aan de achterdeur.

Vierhoven

Geen bijzonderheden.

Tuindorp/Keverdijk

Op 25 november 2017, tussen 17.30 uur en 20.00 uur werd er ingebroken in een woning aan de Evert de Bruijnstraat (lage nummers). De schuifpui aan de achterzijde is opengebroken, waarna de gehele woning is doorzocht en verschillende goederen zijn weggenomen. Ook is de auto weggenomen. Deze auto is later weer terug gevonden.

Ook is er een verdachte aangehouden, die gestolen goederen in bezit had. Het onderzoek loopt nog.

In de nacht van 26 op 27 november werd er gepoogd een autoradio weg te nemen uit een geparkeerde auto op de Gen Kraijenhoffstraat. De auto is op onbekende wijze van het slot afgehaald waarbij het alarm ook was uitgeschakeld. Toch is er niets uit de auto weggenomen dus mogelijk is de dader gestoord in zijn bezigheden.
REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha