Uw mening?


12-11-17 politieberichten 24 oktober - 7 november 2017

Naast onderstaande wil ik jullie even attenderen op een actieve oplichter in de regio. Deze man belt aan bij willekeurige mensen en probeert met een zielig verhaal geld afhandig te maken. De laatste keer zou hij geld nodig hebben voor een treinkaartje om zijn zieke moeder in Apeldoorn te bezoeken. Toen hij geld kreeg, stapte hij doodleuk in zijn auto en reedt weg. Het betreft een blanke man met zeer kort, gemillimeterd haar en hij spreekt Nederlands. Geef deze meneer geen geld, want het is een oplichter.

Het overzicht.

De Fortlanden

Op 29 oktober omstreeks 22.00 uur werd er aangebeld bij een bewoner van de Vierschaar. Stond een jongeman voor de deur die vroeg of hij zijn flesje water mocht vullen. De bewoner heeft een kierstandhouder en heeft de jongeman niet binnen gelaten.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Geen bijzonderheden.

Naardermeer

Geen bijzonderheden.

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Noord

In de nacht van 2 op 3 oktober werd er ingebroken in een geparkeerde auto op de Prins Frederik Hendriklaan. Ruitje werd ingeslagen en het stuur is weggenomen.

Oranje Nassaupark Zuid

Tussen 24 en 31 oktober werd er gepoogd in te breken in een woning aan de Graaf Janlaan. De bewoner trof een schroef in het slot van de achterdeur. Dader is niet binnen gekomen.

Vierhoven

Geen bijzonderheden.

Tuindorp/Keverdijk

Geen bijzonderheden
REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha