Uw mening?


29-08-17 politieberichten 1 - 15 augustus 2017
De inbraken lopen de spuigaten uit. Wat opvalt, is dat er heel veel ramen en deuren worden opengebroken op de eerste etage. Omdat het hang en sluitwerk op de begane grond te moeilijk is om open te breken, gaat men kennelijk een verdieping hoger.

Ik ben er dan ook van overtuigd dat men met goed hang en sluitwerk, een hoop inbraken kan voorkomen.

Zorg er daarnaast voor dat een inbreker niet zomaar op een dak of uitbouw kan klimmen. Loop zelf eens de tuin in en kijk eens kritisch naar uw eigen raam op de eerste etage. Kan een inbreker hier makkelijk naartoe klimmen? Ligt er bv een trap of staat er een kliko in de tuin, waardoor het wel erg makkelijk wordt.

Ziet u iemand op een dak of uitbouw, bel 112.

De Fortlanden

Geen bijzonderheden.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Geen bijzonderheden.

Naardermeer

Geen bijzonderheden.

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Noord

In de nacht van 12 op 13 augustus werd er ingebroken in een woning aan de Prins Frederik Hendriklaan. Een schuifpui aan de achterzijde, op de eerste etage, werd opengebroken, waarna de gehele woning werd doorzocht.

Oranje Nassaupark Zuid

In de nacht van 2 op 3 augustus werd er gepoogd in te breken in een woning aan de Louise de Colignylaan. De dader is het afdak boven de voordeur op geklommen en heeft gepoogd het badkamerraam open te breken

Tussen 3 augustus 20.00 uur en 4 augustus 11.30 uur werd er ingebroken in een woning aan de Pater Wijnterlaan.

De achterdeur werd opengebroken, waarna de woning is doorzocht.

Op 5 augustus tussen 20.00 uur en 23.55 uur, werd er ingebroken in een woning aan de Graaf Willem de Oudenlaan.

Een raam op de begane grond werd opengebroken, waarna de gehele woning is doorzocht. Verschillende goederen zijn weggenomen.

Vierhoven

Geen bijzonderheden.

Tuindorp/Keverdijk

In de nacht van 5 op 6 augustus werd er gepoogd in te breken in een woning aan het Jac. P. Thijssepark. Aan de achterzijde van de woning, werd gepoogd een raam open te breken.

In de nacht van 7 op 8 augustus werd er ingebroken in een bedrijf aan de Amsterdamsestraatweg. De voordeur van de bedrijfskantine werd opengebroken, waarna er goederen zijn weggenomen.

Tussen 8 augustus 13.30 uur en 9 augustus 11.30 uur werd er ingebroken in een woning aan de Kolonel Verveerstraat. Een slaapkamerraam op de eerste etage aan de achterzijde van de woning werd opengebroken. De gehele woning werd doorzocht.

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha