Uw mening?


07-08-17 politieberichten 18 juli - 1 augustus 2017

Ik wil jullie vragen om extra alert te zijn op verdachte personen. Ik weet dat er in de wijk ’t Spiegel een aantal personen wonen, die er in de late avond en nacht op uit trekken om in te breken. De heren hebben op allerlei manieren onze aandacht, maar het zou lekker zijn als met ons mee kijken. Ik hoor jullie denken, hoe zien ze er dan uit, maar wat belangrijker, is om op het gedrag te letten.

De heren lopen doelloos door de wijk en nemen daarin ook de steegjes mee. Hoor of zie je iets in de steeg of valt bepaald gedrag je op, bel dan echt met 112.

Dan het overzicht.

De Fortlanden

Op 22 juli zag een bewoonster van de Cort vd Lindelaan dat het naambordje aan haar woning was afgeplakt met tape. Beetje vreemd, maar onbekend wie dit heeft gedaan en waarom. Misschien een voorbereiding op een woning inbraak?

Op 30 juli 0mstreeks 02.30 uur hoorde een bewoonster van de Schepenen, voetstappen in de steeg achter de woning. Toen ze keek zag ze een persoon over de schutting naar haar woning kijken. Collega’s hebben ter plaatse niemand meer aangetroffen. De persoon zou een witte capuchon dragen.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Geen bijzonderheden.

Naardermeer

Op 22 juli werden 2 personen aangehouden bij 1 van de 2 afgebrande woningen aan het Naardermeer. Mijn collega’s rijden langs de woning en zien een bromfiets. In de tuin treft men 2 personen aan. Gezien de omstandigheden zijn de heren aangehouden ter zake diefstal.

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden

Oranje Nassaupark Noord

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Zuid

Tussen 21 en 25 juli werd er ingebroken bij een woning aan de Graaf Willem de Oudenlaan. Aan de achterzijde van de woning is een bovenlicht opengebroken door oa. de glaslatten te verwijderen. Gehele woning is overhoop gehaald.

Vierhoven

Geen bijzonderheden.

Tuindorp/Keverdijk

Geen bijzonderheden.

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha