Uw mening?


06-04-17 politieberichten 15 - 28 maart 2017

Hierbij weer de berichten van wijkagent Dennis van den Berg.

En even ter herinnering: op 19 april a.s. fietsen we met de burgemeester door onze wijk. Als u hem en ons op iets attent wilt maken, laat u dat dan even weten via onze website (zie onderaan de pagina).


Hieronder het overzicht. Wat opvalt, is dat er een aantal inbraken is geweest, ook in Bussum, waarbij het sleutelkastje aan de buitenzijde van de woning is opengebroken, waarna de woning met deze sleutel is binnen getreden.

Heeft u ook zo’n kastje, dan is het de moeite waard om bij een sleutelspecialist na te vragen of er geen alternatieven zijn.

De Fortlanden

Op 19 maart 2017 tussen 10.30 uur en 19.45 uur is er gepoogd in te breken bij een woning aan de Schout. Het sleutel kastje bij de voordeur is eraf gesloopt en meegenomen om vermoedelijk later met de sleutel terug te keren. De sloten zijn inmiddels vervangen.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Geen bijzonderheden

Naardermeer

Geen bijzonderheden

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Noord

Tussen 16 en 19 maart werd er gepoogd in te breken in een woning aan de Thierenseweg. Aan de achterzijde is gepoogd met een steen het raam in te gooien. Is niet gelukt en de dader is niet binnen geweest.

Oranje Nassaupark Zuid

Tussen 15 maart 13.00 en 16 maart 17.20 uur, werd er ingebroken in een woning aan de Rijksweg. Door middel van sloten trekken, werd het slot van de voordeur geforceerd en werd de gehele woning doorzocht. Verschillende goederen zijn weggenomen.

Tussen 12 en 17 maart werd er ingebroken in een woning aan de Juliana van Stolberglaan. Een slaapkamerraam op de eerste etage werd opengebroken, waarna de gehele eerste etage en de zolder werd doorzocht. De begane grond werd niet doorzocht, omdat daar een alarm aanwezig was. Kennelijk wist de dader dit. Meerdere goederen zijn weggenomen.

Tussen 17 en 19 maart werd er ingebroken in een woning aan de Graaf Lodewijklaan. De slaapkamerdeur aan de achterzijde, werd vanaf de buitenzijde geopend en de hele woning werd doorzocht. Verschillende goederen zijn weggenomen.

Vierhoven

Geen bijzonderheden.

Tuindorp/Keverdijk

Geen bijzonderheden
REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha