Uw mening?


01-03-17 politieberichten 13 - 28 februari 2017
Hier zijn de berichten van onze wijkagent Robin Vlug.

Er zijn wederom auto’s opengebroken en helaas zijn er wederom woninginbraken geweest in Naarden.

Dames en heren, ik kan het niet vaak genoeg benadrukken….

LAAT HET DE POLITIE WETEN ALS ER EEN ONDERBUIKGEVOEL SPEELT mbt voertuigen, personen of andere opvallendheden.

Daarnaast wil ik graag aandacht vragen voor de Whatsappgroepen. Ben je nog niet lid, meld je dan aan. Dat kan via mij of via de gemeentesite. Bent u wel al lid, dan wil ik vragen om daar waar mogelijk meer informatie/ foto’s te delen in de groepen.

Hieronder volgen de incidenten waarvan u op de hoogte moet zijn:

Vesting

In het mooie vestingstadje kan ik u geen bijzonderheden vermelden.

Wel kan ik mededelen dat er een heel mooi project gaat lopen vanaf vandaag. Waarbij de burgers zelf het initiatief hebben genomen en de kar zullen trekken. In dit project staat de 30 km zone centraal en zal er de komende weken aandacht gevraagd gaan worden voor de snelheid. Niet alleen de burger is hierbij betrokken, ook Veilig Verkeer Nederland, de gemeente, media en politie draagt een steentje bij.

Naarderbos

Op 22 februari is er een voertuig aan de Ijsselmeerweg, bij de Golfclub, de dupe geworden van een inbraak. Hierbij is een raam ingeslagen en zijn diverse goederen weggenomen.

Ministerpark

Tussen 15 en 16 februari is er een voertuig opengebroken aan de Van Tienhovenlaan. Middels een geforceerd raam zijn er goederen uit de woning weggenomen.

Tussen 24 en 25 februari is er een woning aan de Cort vd Lindenlaan opgebroken. Hierbij zijn diverse goederen weggenomen.

Op vrijdag 17 februari is er een ruit van een woning vernield aan de Laegieskampweg. Heeft u iets gezien of gehoord. Laat het ons dan weten.

Componistenkwartier (Beethovenpark)

In dit gezellige gedeelte van Naarden zijn geen noemenswaardigheden te vermelden.

Rembrandtpark

In de nacht van 15 op 16 februari is er een voertuig opengebroken en daarbij zijn er goederen uit het voertuig weggenomen.

In de nacht van 23 op 24 februari heeft er een woninginbraak plaatsgevonden aan de Van der Helstlaan. Hierbij zijn er vermoedelijk diverse goederen weggenomen. De bewoners waren op vakantie.

Bos van Bredius

In de gebied van Naarden zijn geen bijzonderheden te vermelden.

Valkeveen

Dat geld ook voor dit gebied.

Dennis van den Berg meldt het volgende:

Goede mensen,

Misschien leuk om een succesje te delen. Op 21 februari werd de melding gedaan van een verdachte situatie op de Paulus Potterlaan. Melder zag 3 personen die zich verdacht ophielden en zette dit ook in de buurt app. Hierop werd gereageerd dat iemand anders zojuist 3 personen in een witte BMW had zien stappen. Hierbij werd een deel van een kenteken genoemd. Collega’s zagen deze BMW korte tijd later in Naarden rijden, maar raakte de auto weer kwijt. Weer later trof ik de witte BMW geparkeerd aan op de parkeerplaats van het zwembad in Bussum. In de directe omgeving werd een persoon staande gehouden en later ook aangehouden, nadat bleek dat de witte BMW gestolen was bij een woninginbraak. Diezelfde avond werd nog een tweede verdachte aangehouden en kort daarna een derde. Het onderzoek loopt nog. Super voorbeeld hoe een buurt app de politie kan helpen. Klasse gedaan.

Hierbij het overzicht.

De Fortlanden

Geen bijzonderheden.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Geen bijzonderheden.

Naardermeer

Geen bijzonderheden

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Noord

Tussen 15 februari 18.00 uur en 16 februari 10.30 uur werd er op de Prins Frederik Hendriklaan in een auto ingebroken. Het navigatiesysteem is weggenomen.

Op 16 februari tussen 08.00 uur en 18.00 uur werd vanaf de Koningin Wilhelminalaan een auto gestolen.

Op 16 februari omstreeks 02.10 uur werd er ingebroken in een geparkeerde auto op de Stadhouder Willem 2 laan. Navigatie is weggenomen. Alles staat op camera en binnen 3 minuten is het karwei geklaard, waarna de dader ook nog even de deur op slot doet. Dader is niet te herkennen.

Op 18 februari tussen 10.45 uur en 14.45 uur werd er ingebroken in een woning aan de Thierensweg. Een raam werd opengebroken, waarna de kluis is weggenomen.

Oranje Nassaupark Zuid

Geen bijzonderheden

Vierhoven

Geen bijzonderheden.

Tuindorp/Keverdijk

Tussen 15 februari 2017 om 09.00 uur en 11.20 uur werd er ingebroken in een woning aan de Vaartweg. Aan de achterzijde van de woning werd een deur opengebroken, waarna de gehele woning is doorzocht. Verschillende goederen zijn weggenomen.

In de nacht van 20 op 21 februari werd een fiets gestolen vanaf de Churchillstraat thv 42. De fiets stond op de openbare weg. Betreft een zwarte heren fiets van het merk Sparta Spirit.

Tussen dinsdag 14 februari 2016 tussen 08.00 uur en dinsdag 14 februari 2016 17.00 uur werd er gepoogd in te breken bij een woning aan de Evert de Bruijnstraat. Aan de achterzijde van de woning werd gepoogd een raam open te breken.

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha