Uw mening?


02-01-17 politieberichten 6 -21 december 2016
Ik begin met u namens het bestuur van Parkwijk Naarden -nogmaals- een heel gelukkig, gezond en veilig 2017 toe te wensen. Wij, Parkwijk, blijven actief, hebben voor het komende jaar een aantal dingen op de rit gezet, zoals daar zijn: het opknappen van de speeltuin aan de Kuyperlaan, het beschilderen van de blinde muren van de garages aan de Cort v.d. Lindelaan, het opfleuren van boomspiegels; natuurlijk blijven we ook de gebruikelijke zaken volgen: veiligheid in onze wijk, verkeer en het openbare groen. We hebben in december een nieuwe overeenkomst met de gemeente Gooise Meren getekend, samen met de andere buurtplatforms, en zijn positief over de samenwerking in de toekomst.
Natuurlijk blijft u regelmatig de berichten van onze wijkagenten ontvangen, te beginnen met deze berichten van Dennis van den Berg.

Het overzicht is sinds lange tijd helaas weer om te huilen. We hadden het al verwacht, want rond de kerstdagen wordt er meer ingebroken dan gemiddeld, maar het loopt nu wel de spuigaten uit. Vooral in de Keverdijk is het een ware plaag.

De werkwijze van de inbreker is dat hij, via de donkere steegjes, een achtertuin inklimt en aan de achterzijde van de woning een raam of deur openbreekt.

Ik heb zelf het idee dat de inbreker grofweg tussen 17.00 uur en 20.00 uur zijn slag slaat en ik wil de Waaks deelnemers, maar ook wandelaars zonder hond, vragen de steegjes aan de achterzijde van de woningen mee te nemen in een ronde.

Wanneer iemand in de steeg aan wordt getroffen die daar naar uw mening niet thuishoort, dan aanspreken en 112 bellen.

Hierbij het overzicht.

De Fortlanden

Tussen 16 december 18.30 uur en 17 december 09.30 uur werd er gepoogd in te breken in een woning aan de Schepenen. Zowel de voor als de achterdeur is gepoogd open te breken.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Geen bijzonderheden.

Naardermeer

Tussen 16 december te 18.00 uur en 17 december te 09.30 uur werd er een buitenboordmotor weggenomen van een boot aan de Meerkade.

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Noord

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Zuid

Geen bijzonderheden.

Vierhoven

Op 11 december omstreeks 04.35 uur werd er ingebroken bij een bedrijf aan de Burg J. Visserlaan. Met een steen werd de ruit vernield waarna goederen uit de winkel zijn weggenomen.

Tuindorp/Keverdijk

Op 10 december tussen 16.00 uur en 17.30 uur werd er ingebroken in een woning aan de Keverdijk. Aan de achterzijde van de woning werd een schuifpui opengebroken, waarna de gehele woning werd doorzocht. Verschillende sieraden werden weggenomen.

Op 12 december tussen 11.30 uur en 23.45 uur werd er gepoogd in te breken in een woning aan de Churchillstraat. Er is gepoogd om een raam en deur aan de achterzijde va de woning open te breken.

Op 13 december tussen 05.30 uur en 19.30 uur werd er ingebroken in een woning aan de E. de Bruijnstraat. Aan de achterzijde werd de schuifpui opengebroken, waarna verschillende goederen, waaronder een televisie, weggenomen. Deze televisie is de volgende dag weer terug gevonden in de bosjes op de hoek Churchillstraat/Roerdompstraat.

Op 17 december tussen 15.15 uur en 22.00 uur werd er gepoogd in te breken in een woning aan de Kol Michaelstraat. Er werd gepoogd de achterdeur open te breken.

Op 17 december tussen 17.30 uur en 22.45 uur werd er gepoogd in te breken bij een woning aan de Keverdijk. Meerdere ramen en deuren werden gepoogd open te breken.

Op 17 december tussen 10.00 uur en 17.40 uur werd er ingebroken in 2 woningen aan de Vaartweg. De gezamenlijke toegangsdeur werd opengebroken en daarna 2 voordeuren. Verschillende goederen zijn weggenomen

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha