Uw mening?


30-10-16 politieberichten 11-25 oktober 2016
Behalve de politieberichten ook het volgende: nu de bladeren fanatiek van de bomen vallen, gaat de gemeente blad ruimen. Dat gebeurt in onze wijk wijk in week 45 en daarna nog een keer in week 49.

De berichten van Dennis van den Berg:

Helaas weer 1 inbraak doormiddel van slotentrekken.

Zelf heb ik afgelopen zaterdag op zondag nacht, 3 personen gecontroleerd, waarvan ik zeker weet dat 1 ervan zich bezig houdt met woninginbraken.

De heren liepen in de omgeving van de Rembrandlaan en zijn vaak op zoek naar openstaande deuren en ramen.

Verder valt het me de laatste tijd op dat onze lieve jeugd erg veel drinkt en kennelijk iemand kunnen bellen die dit komt afleveren. Vorig weekend hebben mijn collega’s in de Keverdijk een jongen van straat geplukt die laveloos op straat lag en was achtergelaten door zijn vrienden. De leverancier van de drank zou zijn ene Wodka boy. Ik hoor het graag als iemand wat meer informatie heeft over deze meneer. Hij schijnt namelijk ook te leveren aan 13 en 14 jarigen.

Dan het overzicht.

De Fortlanden

Geen bijzonderheden.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Geen bijzonderheden.

Naardermeer

Geen bijzonderheden.

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Noord

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Zuid

Tussen 20 en 23 oktober werd er ingebroken in een woning aan de Juliana van Stolberglaan. Het slot van de achterdeur werd geforceerd door een slotentrekker te gebruiken. Verschillende goederen zijn uit de woning weggenomen.

Vierhoven

Op 21 oktober, omstreeks 02.45 uur werd een melding gedaan dat op de Pr. Beatrixhof een persoon in een achtertuin zou lopen. Bij het zien van melder ging de persoon er vandoor. De persoon had een dun postuur en droeg een muts.

Tuindorp/Keverdijk

In de nacht van 15 op 16 oktober werd een buitenboordmotor van een boot gestolen welke lag afgemeerd in de trekvaart naast de Vaartweg.

Robin Vlug meldt ons het volgende:

Vesting

Op 11 oktober omstreeks 22.00 uur is er een melding gedaan van overlast jeugd bij de Abri. Collega’s zijn ter plaatse gegaan, maar hebben daar geen jeugd aangetroffen.

Op 15 oktober omstreeks 22.00 uur is er wederom een melding gedaan van overlast jeugd op de Anna van burenlaan. Hier troffen wij diverse jeugd aan. Wij hebben met hen gesproken, hun namen genoteerd en weggestuurd.

Tussen 15 en 17 oktober is er een blauwe Audi A6 Avant aangereden op het Adriaan dortsmanplein en heeft helaas geen gegevens achter gelaten. Heeft u iets gezien of gehoord, laat het ons dan even weten.

Naarderbos

Donderdag 13 oktober heet er een diefstal met geweld plaatsgevonden op de carpoolplaats aan de Ijsselmeerweg. Een dame en heer zijn daar in hun voertuig overvallen. De daders is spoorloos, heeft u iets gezien of gehoord, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Uiteraard kan dit ook anoniem.

Op woensdag 19 oktober tussen 19.00 en 22.00 uur zijn er diverse goederen gestolen uit een voertuig wat geparkeerd stond aan de Ijsselmeerweg. Het voertuig is opengebroken aan de bijrijderskant, het raam is geforceerd.

Tevens is op 17 oktober omstreeks dezelfde tijd een voertuig opengebroken waar gelukkig niets is weggenomen.

Ministerpark

Op 18 oktober is er een persoon aangehouden ter zake rijden onder invloed.

Tussen 19 en 20 oktober is er een vernieling aan een voertuig gepleegd aan de Mackaylaan. Heeft u iets opvallends gezien, dan …… horen wij dit weer graag.

Componistenkwartier (Beethovenpark)

Ik kan u geen bijzonderheden vermelden.

Rembrandtpark

Op 20 oktober omstreeks 20.00 uur was er een melding op de van der Helstlaan. Dat er mogelijk twee mannen in de wijk liepen. Helaas zijn deze mannen door de collega’s niet aangetroffen. Heel fijn dat dit gemeld wordt, maar maak ook foto’s en zet het op de Whatsappgroep.

Tevens is er op 23 oktober een soort gelijke melding gekomen van de Ostadelaan. Hierbij zijn 3 personen uitgebreid gecontroleerd.

Op 25 oktober tussen 17.00 en 18.00 uur is er een fiets weggenomen bij de Lunet. Het betreft een zwarte Sparta Pick Up.

In de nacht van 17 op 18 oktober is er een voertuig aan de Amersfoortsestraatweg opengebroken. Hier zijn diverse goederen uit weggenomen.

Bos van Bredius

In dit gebied kan ik u geen bijzonderheden vermelden.

Valkeveen

Op 22 oktober omstreeks 19.30 uur is er een melding van overlast jeugd geweest op de Abraham Crijnsensstraat. Collega’s hebben geen overlast geconstateerd.
REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha