Uw mening?


16-10-16 politieberichten 26 september - 12 oktober 2016

Onderstaand de berichten van Dennis van den Berg.

Onderstaand overzicht spreekt voor zich. Wel wil ik jullie er nog even op wijzen dat de Ierse/Engelse klusjesmannen weer in Naarden zijn gezien. Ga niet met deze mensen in zee. Heeft u een klus te klaren, neem dan zelf contact op met een door u gekozen bedrijf. Daarbij te allen tijde een contract opstellen, zodat voor een ieder duidelijk is wat de werkzaamheden zijn en welk bedrag daarvoor betaald moet worden. Het lijkt allemaal vanzelfsprekend, maar we krijgen nog zeer regelmatig melding binnen, dat burgers zijn opgelicht, omdat er geen contract is opgesteld.

Veiligheidsmarkt

In verband met de week van de veiligheid, organiseert de gemeente een veiligheidsmarkt in Naarden. De veiligheidsmarkt vindt plaats voor wijkcentrum de Scan, gelegen aan de Majoor Kampstraat te Naarden. Op de veiligheidsmarkt geven politie, brandweer, gemeente, beveiligingsbedrijven, jongerenwerk, slachtofferhulp en het Rode Kruis tips en advies wat inwoners zelf kunnen doen om de veiligheid in de woning of in de buurt te vergroten.

Dan het overzicht.

De Fortlanden

Geen bijzonderheden.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Op 2 oktober 2016, omstreeks 22.45 uur werd er ingebroken bij een bedrijf aan de Amsterdamsestraatweg. De ruit van een zijdeur werd vernield waarna de daders het pand hebben betreden. Verschillende goederen zijn weggenomen.

Naardermeer

Geen bijzonderheden.

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Noord

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Zuid

Geen bijzonderheden.

Vierhoven

Geen bijzonderheden.

Tuindorp/Keverdijk

Geen bijzonderheden

Gelukkig ook de berichten van Robin Vlug:

Daar is het overzicht weer!!!

Ik kan u melden dat er heel wat jeugdoverlast is in dit gedeelte van Naarden. Dit is mij absoluut niet onbekend, maar ik ben ook blij dat er nu (eindelijk) gemeld wordt door de burgers. Hierdoor kan de politie actie ondernemen als het geconstateerd wordt en als dit vaker voor komt wordt de plek besproken met de gemeente. Ook hier is een soort stappenplan die doorlopen moet worden, kortom:

Bij overlast (jeugd) bel met ons.

Daarnaast wil ik u graag nog eens onder de aandacht brengen de volgende telefoonnummer van de politie:

- 112: bij spoedgevallen, verdachte situaties, wanneer het u niet vertrouwt. Beter 1x te veel dan 1x te weinig

- 0900 8844: geen spoed wel contact met politie.

- 0800 7000: Meld Misdaad Anoniem (MMA). Wanneer u informatie heeft die u wilt delen met de politie, maar waar u niet aan gelinkt wilt worden. Dit geldt als u bijvoorbeeld informatie heeft over een strafbaar feit.

Hieronder volgen de incidenten waarvan u op de hoogte moet zijn:

Vesting

Op dinsdag 27 september omstreeks 20.15 uur is er een melding gekomen van jeugdoverlast aan de Abri bij het fietspad. Collega’s zijn ter plaatse gegaan en hebben daar de jeugd aangesproken en weggestuurd.

Iets later was het ook raak bij de Utrechtsepoort. Aldaar zijn een aantal jongeren die overlast veroorzaakten. Collega’s hebben de jongens aangesproken en weggestuurd.

Ook op vrijdag was het raak bij de Utrechtsepoort. Ik ben daar zelf met een collega geweest, hebben de jeugd aangesproken en weggestuurd.

Tussen donderdag 29 september en zaterdag 1 oktober is er een Volvo vernield aan de Bussumerstraat. Hierbij is er een kras op het voertuig geconstateerd.

Naarderbos

Op vrijdag 30 september is er een voertuig open gebroken op het P+R tegenover de haven van Naarden. Dit is via het achterraam gebeurd. Hierbij zijn meerdere goederen en tassen weggenomen.

Op zaterdag 1 oktober rond 21.00 uur is er een melding gedaan van overlast jeugd. Collega’s zijn ter plaatse gegaan, hebben de jeugd aangetroffen en weggestuurd.

Op dinsdag 4 oktober is op het parkeerterrein bij de golfbaan weer een voertuig de dupe geworden van criminelen. Hierbij is er een ruit gesneuveld en ook hier zijn enkele goederen uit het voertuig weggenomen.

Tussen dinsdag 4 oktober en woensdag 5 oktober is een rubberboot inclusief motor weggenomen van de Reden. Het betreft hier een licht grijze rubberboot met in het blauw merk plus type op de zijkant en een blauw rode omlijsting. Kleur motor is lichtgrijs met aanduiding Yamaha four stroke.

Tevens is deze zelfde nacht een ander rubberbootje weggenomen inclusief motor. Dit betreft een YAM en de kleur betreft grijs met een blauw / rode omlijsting. Blauwe letters YAM275S waarbij 275s in een rood vlak is geschreven.

Aan de Walgang is er ook een buitenboordmotor gestolen tussen 30 september en 4 oktober.

Ministerpark

Op dinsdag 4 om ongeveer 20.45uur oktober heeft er een straatroof plaatsgevonden aan de Binnenhof.

Tevens was er op de Binnenhof een melding van een verdachte situatie waarbij een persoon aan het hengelen zou zijn. Helaas is niemand aangetroffen.

Componistenkwartier (Beethovenpark)

In dit gedeelte naast het politiebureau zijn er geen bijzonderheden te melden.

Rembrandtpark

Tussen 30 september en 1 oktober is er een voertuig weggenomen uit de van Ostadelaan. Het betreft een blauwe Audi Q5.

Tevens is deze zelfde nacht een navigatiesysteem/radio weggenomen uit een Audi A3 aan de Jan Steenlaan.

Ook is op de parkeerplaats bij het Naarderheem een Audi A3 de dupe geworden van een auto-inbraak. Hier is ook een navigatiesysteem weggenomen.

Op zondag 9 oktober zou er een voertuig over de Jan ter Gouwweg rijden die zich verdacht op hield. Collega’s zijn ter plaatse gegaan, maar hebben dit voertuig helaas niet aangetroffen.

Bos van Bredius

Hier zijn er geen meldingen die ik met u kan delen.

Valkeveen

Zaterdag 8 oktober is er een fiets gestolen van het Merk Cortina bij de hockeyclub aan de Bestevaer te Naarden.

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha