Uw mening?


30-09-16 politieberichten 27 augustus - 27 september 2016

De Fortlanden

Geen bijzonderheden.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Op 26 september, omstreeks 21.50 uur werd er ingebroken bij een bedrijf op het Gooimeer. De glazen voordeur werd vernield, waarna de daders het pand hebben betreden en 3 desktop computers hebben weggenomen. De daders zijn weggereden in een zwarte VW Golf GTI.

Industriepark

Tussen 9 en 12 september werd gepoogd een camper open te breken op de Energiestraat. Het slot van het rechterportier werd geforceerd en de fietsendrager werd vernield.

In de nacht van 20 op 21 september werd een ruit vernield van een vrachtwagen die geparkeerd stond op de Energiestraat.

Naardermeer

Geen bijzonderheden.

Naardermeerkwartier

Op 16 september tussen 16.30 uur en 18.30 uur werd een fiets gestolen uit een tuin op de Maria Louiselaan. Betreft een zwarte hybride fiets van het merk Focus.

Oranje Nassaupark Noord

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Zuid

Tussen 3 september 11.00 uur en 4 september 18 uur werd er ingebroken in een woning aan de Graaf Willem de Oudenlaan. Het raam van de schuifpui aan de achterzijde van de woning werd vernield, waarna de woning werd betreden. Verschillende goederen zijn weggenomen.

In de nacht van 8 op 9 september werd er ingebroken in een auto die geparkeerd stond op de Graaf Janlaan. Het navigatiesysteem is weggenomen.

Vierhoven

Op 31 augustus kwam de melding binnen dat er al een aantal dagen een zwerver zou liggen in de bosjes bij de picknick tafel aan de Prinses Irenehof. Mijn collega’s hebben de persoon niet aangetroffen. Verder zijn er ook geen meldingen meer over gedaan. Persoon heeft het volgende signalement:

Man

Licht getint

50-60 jaar

Donkerblauw geruit overhemd

Mocht u deze persoon toch weer aantreffen, graag direct bellen.

Op 6 september omstreeks 16.30 uur werd de melding gedaan dat achter de garages op de Prinses Irenehof, een man naakt in de bosjes zou zitten. Melder zag hem eerst met zijn broek op zijn knieën en dacht dat hij stond te plassen. Iets later zag hij de persoon geheel naakt.

Collega’s zijn gaan zoeken maar hebben de man niet aangetroffen. Signalement van deze man betreft:

Man

Blank

20-30 jaar

Onverzorgd uiterlijk

Langer blond/donker blond haar

Vreemd loopje/wiebelig loopje

Bruin t-shirt

Blauwe spijkerbroek

Kent u deze persoon, laat het me weten via 0900 8844.

Tuindorp/Keverdijk

Op 2 september tussen 14.45 uur en 19.30 uur werd er gepoogd in te breken in een woning aan de Lepelaarstraat. De deur om de tuin te betreden was open gebroken, waarna men gepoogd heeft de achterdeur te forceren. Dit is niet gelukt.

Op 25 september, omstreeks 01.10 uur kwam de melding binnen dat op de Burg M.P. van Wettumweg een persoon was bedreigd met een vuurwapen. Samen met een aantal collega’s hebben we in de omgeving de verdachte aangehouden en het wapen aangetroffen. De verdachte mag zich bij de rechter verantwoorden.

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha