Uw mening?


20-08-16 politieberichten 2-16 augustus 2016

Behalve onderstaande berichten van Dennis van den Berg even het volgende:

Het waterbeheer in o.a. de vijver op aan de Juliana van Stolbergenlaan wordt uitgevoerd door het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht. Als waterkwaliteit- en waterkwaliteitsbeheerders zijn zij verantwoordelijk voor het schonen van de watergangen in haar beheer. De gemeente voert enkel maaiwerkzaamheden uit op de oevers. Het verwijderen van waterplanten en draadalgen wordt tweejaarlijks door het waterschap uitgevoerd tijdens de zomer- en winterschouwronde. De inwoner kan hier een melding van maken door contact op te nemen met het waterschap. Dit kan via het algemene klantennummer van het waterschap via: 0900 93 94 of via het contactformulier op de website van Waternet via: https://www.waternet.nl/contact/meldingen-en-storingen/.

Ik wil even jullie aandacht vragen voor een vernieling op de Wethouder Koniglaan, die vermoedelijk is gepleegd door knapen van een jaar of 8 of 9. Zie ook in het overzicht hieronder. Kent u de knapen, graag even contact, zodat het e.e.a. via de verzekering geregeld kan worden.

Het overzicht.

De Fortlanden

Geen bijzonderheden.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Geen bijzonderheden.

Naardermeer

Tussen 5 augustus 2016 te 17.00 uur en 6 augustus 2016 te 16.30 uur werd uit een loods aan de Overscheenseweg een buitenboordmotor weggenomen.

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Noord

Tussen 7 augustus 2016 te 17.00 uur en 8 augustus 2016 te 18.00 uur werd er ingebroken in een woning aan de Thierensweg. Het keukenraam werd met een breekvoorwerp open gebroken en verschillende goederen werden weggenomen.

Oranje Nassaupark Zuid

Op 12 augustus 2016 tussen 15.15 uur en 16.00 uur werd een auto vernield op de Wethouder Koniglaan. Alle 4 de autobanden waren lekgestoken.

Er is een klein vermoeden dat 2 minderjarige jongentjes hier verantwoordelijk voor zijn.

Signalement van de klanpen:

Jongen 1:

- blank - donker, krullend haar - rood shirt/spijkerbroek - ongeveer 8 jaar

Jongen 2:

- blank - donkerblond kort haar - ongeveer 9 jaar

Heeft u enig idee waar deze knapen wonen of verblijven, neem dan even contact met mij op.

Vierhoven

In de nacht van 23 juli op 24 juli 2016, werd er ingebroken in een woning aan de Burg J. Visserlaan. Een deur op het balkon op de tweede etage werd opengebroken, waarna verschillende goederen werden geforceerd. Dezelfde nacht werden omstreeks 01.50 uur, 2 verdachte personen gezien rondom het appartementencomplex. Heeft u iets gezien, laat het mij weten.

Tuindorp/Keverdijk

Tussen 6 augustus 2016 te 15.30 uur en 7 augustus 2016 te 12.30 uur werd er gepoogd in te breken in een woning aan de van Limburg Stirumlaan. De bewoner kon het slot van de voordeur niet openen omdat er een afgebroken sleutel in het slot zat.

Op 15 augustus 2016 ben ik samen met een collega van bijzondere wetten op huisbezoek gegaan bij een bewoner in het Jac P Thijssepark. Deze bewoner is verlofhouder voor het voorhanden hebben van een vuurwapen en is betrokken geraakt bij een burenconflict. Naar aanleiding van dit conflict is zijn verlof ingetrokken en kan meneer zijn hobby (voorlopig) niet meer uitoefenen.

Robin Vlug is nog met vakantie.

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha