Uw mening?


08-08-16 politieberichten 19 juli - 2 augustus 2016

Het is erg stil in de straten van Naarden en dat is dan ook terug te zien in onze dagrapporten. Helaas heeft het boevengilde geen vakantie en maken ze dankbaar gebruik van deze dagen. Ik wil jullie dan ook vragen om te blijven bellen bij verdachte situaties. Ik zie wel in de meldingen dat jullie bellen, maar dat is toch echt nog te weinig. Ik hoor te vaak dat mensen niet durven te bellen, maar wat is het ergste wat kan gebeuren? Dat de politie door de straat rijdt?

In het ergste geval, treft de politie een persoon, die eigenlijk niets verkeerd doet. Geen probleem, want mijn collega’s kunnen gewoon netjes uitleggen, waarom iemand staande wordt gehouden.

Verder zie ik dat de buitenboordmotoren weer worden gestolen en daarom het advies om ze van de boot te halen, voordat iemand anders dit voor u doet.

Het overzicht.

De Fortlanden

Geen bijzonderheden.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Geen bijzonderheden.

Naardermeer

Tussen 24 juli 2016 te 17.00 uur en 26 juli 2016, te 20.30 uur werd een buitenboordmotor gestolen vanaf een boot, die lag afgemeerd aan de Meerkade. Het slot werd geforceerd en de buitenboordmotor werd weggenomen.

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Noord

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Zuid

Tussen 26 juli 2016 te 22.30 uur en 27 juli 2016 te 08.30 uur werd aan de Pater Wijnterlaan een diefstal uit auto gepleegd. Onbekend hoe de dader de auto heeft geopend.

Vierhoven

In de nacht van 23 juli op 24 juli 2016, werd er ingebroken in een woning aan de Burg J. Visserlaan. Een deur op het balkon op de tweede etage werd opengebroken, waarna verschillende goederen werden geforceerd. Dezelfde nacht werden omstreeks 01.50 uur, 2 verdachte personen gezien rondom het appartementencomplex. Heeft u iets gezien, laat het mij weten.

Tuindorp/Keverdijk

In de nacht van 25 op 26 juli 2016, werd er ingebroken in een bedrijfspand aan de Rijksweg, Meerdere inpandige deuren en ramen werden opengebroken, waarna verschillende goederen werden weggenomen.

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha