Uw mening?


20-07-16 politieberichten 5-18 juli 2016

De politieberichten van wijkagent Dennis van den Berg:

Goede mensen,

De vakantie is aangebroken en dat is ook bij het dievengilde bekend. Graag wat meer alertheid in uw woonomgeving. Met de vakantie komt gelukkig ook het mooie weer. Met het mooie weer komen ook de diefstallen van bootjes en buitenboordmotoren. Bent u in het bezit van een boot en/of buitenboordmotor, zorg dan dat het serienummer bekend is, zodat u deze kunt vermelden als de boot of buitenboordmotor wordt gestolen. Het is ons bekend dat iedere zomer in de omgeving van Naarden-Vesting, meerdere boten en/of buitenboordmotoren worden gestolen. Wordt uw boot gestolen, zoek dan met een leenboot in de wateren rondom Naarden-Vesting. In het verleden zijn er al meerdere boten terug gevonden.

Het overzicht.

De Fortlanden

Geen bijzonderheden.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Geen bijzonderheden.

Naardermeer

Geen bijzonderheden.

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Noord

Tussen 10 en 15 juli werd een blauw/witte sloep boot weggenomen uit de tuin van een woning aan de Thierensweg. De boot lag in de tuin op een trailer en is vermoedelijk vanaf het water weggenomen.

Oranje Nassaupark Zuid

In de nacht van 6 op 7 juli werd de spiegel van een geparkeerde auto op de Juliana van Stolberglaan vernield. Auto stond langs de weg geparkeerd en vermoedelijk in het voorbij gaan is de spiegel er vanaf getrapt.

Op 12 juli omstreeks 21.15 uur werd een verdachte situatie gemeld op de Burgemeester van Hasseltlaan, waarbij de melder een persoon heeft aangesproken nav verdachte gedragingen. De man liep wat heen en weer in de straat, waarbij hij oog had voor woningen. Na de man te hebben aangesproken is hij weggelopen. Collega’s hebben de man niet meer aangetroffen, maar de melder heeft wel een foto van de man gemaakt.

Op 17 juli omstreeks 01.00 uur hoorde een bewoonster van de Juliana van Stolberglaan gerommel bij de voordeur. Toen de bewoonster de lamp in de gang aan deed, zag ze een persoon hard wegrennen.

Vierhoven

Geen bijzonderheden.

Tuindorp/Keverdijk

Op 9 juli omstreeks 01.00 uur fietste 2 jongens over het fietspad langs de Keverdijk. Op een gegeven moment liep de ketting van 1 van de fietsen vast, waarna de jongens afstapte en 1 van de jongens zijn tas op het fietspad zette. Tijdens het nakijken van de fietsketting kwamen er 3 jongens aanlopen die de tas oppakte en wegrenden.

En de politieberichten van wijkagent Robin Vlug:

Lieve mensen,

De vakantieperiode is aangebroken. Dat houdt in heerlijk weer en veel onbewoonde woningen. Zorg ervoor dat uw woning er zo veel als mogelijk bewoond uit ziet en dat alles keurig dicht zit. Wellicht een buur die op kan passen etc.

Daarnaast hebben we niet alleen last van de woninginbrekers in het Gooi, maar ook heel Nederland is getroffen door het pokémonvirus….. tja, wat moet ik daar nou over schrijven?????

In ieder geval, doe VOORZICHTIG als je ook bent besmet geraakt met het virus en KIJK UIT waar je loopt. Klein adviesje ;)

Na deze informatie zal ook ik genieten van het mooie zonnige weer ergens in het buitenland. De eerst volgende zal over enkele weken, ergens eind augustus, weer in jullie mail belanden.

Hieronder volgen de incidenten waarvan u op de hoogte moet zijn:

Vesting

Donderdag 14 juli in de avonduren is er melding gedaan van overlast jeugd aan de Westwalstraat, parkeerplaats. Collega’s zijn naar de plek gegaan waar er onder andere harde muziek werd veroorzaakt. Collega’s hebben de jeugd aangesproken en weggestuurd.

Op zaterdag 16 juli, tevens in de avonduren, was er overlast van jeugd op de parkeerplaats aan de Westwalstraat. Collega’s hebben daar eveneens weer jongeren aangetroffen, wat bleek…. Ook zij zijn besmet geraakt met de pokemon ziekte…..

Naarderbos

In de nacht van zondag op maandag 18 juli was er een voertuig die zich verdacht ophield op de Ijsselmeerweg. De politie heeft het voertuig uitgebreid gecontroleerd, deze personen staan bij ons in het systeem.

Ministerpark

Woensdag 13 juli in de middaguren zijn er twee jongens gezien achter de woning rond de Thorbeckelaan. De politie is ter plaatse gegaan en hebben uitgebreid gezocht naar deze jongens. Helaas hebben we geen personen aangetroffen.

Componistenkwartier (Beethovenpark)

In de nacht van 11 juli is er melding gedaan van jongens die veel interesse hadden in de voertuigen aan de Amersfoortsestraatweg. Collega’s waren snel ter plaatse, maar hebben helaas niets of niemand aangetroffen, ook niet in de omgeving.

In de middaguren op 13 juli was er een melding van een verdachte situatie op de Beethovenlaan. Ik sloeg aan op het signalement en weet dat dit een persoon is die geen kwaad wil. De politie heeft nog even in de omgeving gezocht, maar de jongeman heeft zijn wandelrondje afgemaakt en wij hebben hem niet meer aangetroffen.

Rembrandtpark

Ik kan u geen bijzonderheden vermelden in de mooie gedeelte van Naarden.

Bos van Bredius

Dat geldt ook voor dit gedeelte van Naarden!

Valkeveen

En last but not least, ook in dit gedeelte zijn er geen bijzonderheden.

Een hele fijne vakantie en tot de volgende!

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha