Uw mening?


11-07-16 Politieberichten 20 juni t/m 10 juli

De politieberichten van wijkagent Dennis van den Berg:

Goede mensen,

Er zijn een aantal insluipingen geweest de afgelopen periode. De inbreker maakt steeds gebruikt van een openstaand bovenlicht (klein kantelraampje boven een deur of raam). Met het mooie weer snap ik dat het lekker is dat de boel een beetje doorlucht, alleen loopt er wel iemand rond die specifiek zoekt naar dit soort openstaande ramen. Daarbij is in de aangiften terug te zien dat bewoners nog wel eens een sleutel aan de binnenkant van een raam laten zitten. Ook dit is niet de bedoeling.

Het overzicht.

De Fortlanden

Geen bijzonderheden.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Geen bijzonderheden.

Naardermeer

Geen bijzonderheden.

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Noord

Op 26 juni omstreeks 04.30 uur werd er ingebroken in een woning aan de Koningin Wilhelminalaan. De bewoner lag in de woonkamer te slapen en werd wakker van een geluid. Toen hij wakker werd zag hij 2 personen in zijn woonkamer staan die er vervolgens vandoor gingen. Gehele woning is doorzocht en verschillende goederen werden weggenomen.

De daders zijn de woning binnen gekomen door het sleutelkastje bij de voordeur open te breken en vervolgens de sleutel te gebruiken.

Tussen 29 juni 23.30 uur en 30 juni 07.00 uur werd er ingebroken in een woning aan de Prins Frederik Hendriklaan. Aan de achterzijde van de woning werden de bevestigingsonderdelen van een kantelraampje losgeschroefd, waarna de woning werd betreden. Verschillende goederen zijn weggenomen.

Tussen 29 juni 17.00 uur en 30 juni 17.00 uur werd er ingeslopen in een woning aan de Thierensweg. Aan de achterzijde van de woning werd vermoedelijk via het openstaande kantelraam een ander raam eronder geopend en binnen geslopen. Verschillende goederen werden weggenomen.

Op donderdag 30 juni tussen 00.00 uur en 07.15 uur werd er ingeslopen in een woning aan de Koningin Wilhelminalaan. Vermoedelijk heeft de bewoner een deur open laten staan. Verschillende goederen zijn weg genomen.

Op 30 juni tussen 02.00 uur en 07.15 uur werd er ingeslopen in een woning aan de Prins Frederik Hendriklaan. Ook hier had de bewoner een deur niet afgesloten. Uit de woning werd geld weggenomen.

Oranje Nassaupark Zuid

 Tussen 20 juni 17.00 uur en 21 juni 08.30 uur werd er ingebroken in een auto die geparkeerd stond op de Graaf Janlaan. Het ingebouwde navigatiesysteem werd weggenomen.

In de nacht van 20 op 21 juni werd er ingebroken in een auto die geparkeerd stond op de Rijksweg. Ook hier is het navigatiesysteem weggenomen.

Op 30 juni tussen 13.50 uur en 14.45 uur werd er ingebroken in een woning aan de Pater Wijnterlaan. Er werd uitzetraam opengebroken, waarna de gehele woning werd doorzocht. Verschillende goederen zijn weggenomen.

Tussen 23 juni en 4 juli werd er ingebroken in een woning aan de Comeniuslaan. Aan de achterzijde van de woning werd een raam opengebroken. Verschillende goederen zijn weggenomen.

Vierhoven

Geen bijzonderheden.

Tuindorp/Keverdijk

Dan heb ik een bijzondere diefstal te melden. Er zijn in de nacht van 11 op 12 juni ongeveer 70 goudvissen gestolen uit een vijver op de J Houtmanstraat. Dat moet een tijdje hebben geduurd en mogelijk dat er iemand in de omgeving ineens een aantal goudvissen extra in zijn vijver heeft.

Op 25 juni omstreeks 10.00 uur vond er een babbeltruc plaats op de Ten Boschstraat. De bewoonster kreeg een man aan de deur die vertelde dat mevrouw een prijs had gewonnen, namelijk een vloerkleed. Uiteindelijk heeft mevrouw er 80 euro voor betaald, terwijl ze dit eigenlijk niet wilde.

 

En de politieberichten van wijkagent Robin Vlug:

Lieve mensen,

Het heeft even geduurd, maar hier is dan weer een overzichtje van de belangrijkste incidenten (voor u) van de afgelopen twee weken. Het zijn de incidenten van 26 juni tot en met 10 juli. De eerst volgende info zal volgens het ‘schematje’ zijn op dinsdag 19 juli.

Hieronder volgen de incidenten waarvan u op de hoogte moet zijn:

Vesting

In de nacht van dinsdag 28 en woensdag 29 juli heeft er een poging inbraak plaatsgevonden bij de sigarenzaak Ruijsdaelplein op ’t Hoek. Tevens de opvolgende nacht is er weer een poging gedaan bij dezelfde zaak. Ontzettend vervelend, gelukkig zijn de gasten het pand niet binnen gekomen.

Op vrijdag 9 juli is er geconstateerd dat er lantaarnpalen aan de Westwalstraat zijn vernield.

Naarderbos

In dit mooie gedeelte van Naarden zijn er geen bijzonderheden te vermelden.

Ministerpark

In de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 juli is er een auto aan de Thorbeckelaan vernield.

Componistenkwartier (Beethovenpark)

In de nacht van zaterdag 2 juli is er een melding gekomen van jeugdoverlast aan de Oud Blaricummerweg. Collega’s zijn naar de plek gegaan maar hebben daar geen jeugd aangetroffen.

Op zaterdag 2 juli is er door een oplettende collega een hond in een voertuig aangetroffen voor het politiebureau. Het voertuig stond in de zon, het was die dag gemiddeld 21 graden. Dit is ook een vorm van dierenmishandeling. Gelukkig is het baasje getraceerd.

In de nacht van zondag 3 juli is er een melding gekomen van geluidsoverlast bij de voetbalclub. Het was zo druk dat de collega’s er niet aan toegekomen zijn om overlast te constateren.

Rembrandtpark

In de vroege ochtend van 29 juni is er een BMW aan de Vincent van Goghlaan vernield bij een poging inbraak. Gelukkig niets weg uit het voertuig, maar wel is het slot beschadigd.

In de nacht van 5 juli is er een poging geweest om koper weg te nemen vanaf een bedrijf aan de Jan ter Gouwweg. Collega’s waren erg snel ter plaatsen en hebben gezocht met politiehelikopter, politiehond en heel veel collega’s. Helaas is er geen persoon aangehouden.

Tevens is er een verdachte situatie geweest bij het zwembad de Lunet. Hierbij was een man die zich vreemd gedroeg en daarbij een vreemd verhaal op hing.

Bos van Bredius

Hier zijn geen bijzonderheden te melden.

Valkeveen

Op vrijdag 29 juni omstreeks 14 uur was er overlast bij de voetbalkooi aan de Abraham Crijnssenstraat. Overlast is geconstateerd en gewaarschuwd.

Op vrijdagavond 8 juli is een fiets gestolen aan de Huizerstraatweg. Het betreft een gele Johny Loco, Beachcruiser.

Tot de volgende!

 

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha