Uw mening?


22-06-16 politieberichten 8 - 20 juni 2017

Ik wil jullie even waarschuwen voor een persoon die woonachtig is in de omgeving Naarden/Bussum

Deze persoon doet niets anders dan inbreken/insluipen. Hij piept door de kleinste openstaande ramen en schroomt niet om een openstaand bovenlicht los te schroeven om vervolgens naar binnen te klimmen.

Ik hoor jullie denken: “Waarom pakken jullie hem niet op dan?”.

Als het zo simpel was dan had ik dat al lang gedaan. We zijn met man en macht bezig om deze persoon opgesloten te krijgen, maar helaas blijkt bij een rechter niet altijd 1+1= 2 te zijn.

Wees alert en sluit ook de ramen als gaat slapen of niet thuis bent.

De Fortlanden

Geen bijzonderheden.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Tussen zaterdag 12-06-2016 te 12.30 en zondag 13-06-2016 te 22.43 uur werd er ingebroken bij een bedrijf aan de Amsterdamsestraatweg. Het dubbele glas in de voordeur werd vernield, waarna het pand werd betreden en goederen werden weggenomen.

Werd op 17 juni omstreeks 00.10 uur een verdacht voertuig gezien op de Energiestraat te Naarden. Hierbij werd een kenteken genoteerd. De tenaamgestelde van het kenteken blijkt veelvuldig in het politiesysteem voor te komen. En dan niet voor schuin over steken zeg maar.

Naardermeer

Tussen 14 juni te 19.45 uur en 15 juni te 13.30 uur werd er een kluis met geld weggenomen uit een bedrijf op de Overscheenseweg. Onbekend hoe de dader is binnengekomen.

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Noord

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Zuid

Geen bijzonderheden.

Vierhoven

Geen bijzonderheden.

Tuindorp/Keverdijk

Dan heb ik een bijzondere diefstal te melden. Er zijn in de nacht van 11 op 12 juni ongeveer 70 goudvissen gestolen uit een vijver op de J Houtmanstraat. Dat moet een tijdje hebben geduurd en mogelijk dat er iemand in de omgeving ineens een aantal goudvissen extra in zijn vijver heeft.

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha