Uw mening?


30-05-16 politieberichten 10 - 25 mei 2016

Zoals in onderstaand overzicht te zien, zijn er weer een aantal inbraken geweest. Ik kan u melden dat er onlangs 2 personen zijn aangehouden voor een inbraak in een woning in Bussum. De aangehouden personen zijn vermoedelijk ook in Naarden op pad geweest en het onderzoek loopt nog.

De Fortlanden

Op 12 mei kwam de melding binnen dat er iemand werd beschoten op de Verlengde Fortlaan. Ter plaatse is er onderzoek gedaan en er was geen enkele aanleiding om te denken dat er ook daadwerkelijk werd geschoten. Mede door gesprekken met getuigen en een gesprek met de moeder van de melder is besloten geen verder onderzoek te doen. Conclusie is dat de melder waarschijnlijk wel een klap heeft gehoord, maar dat hij niet beschoten is.

Tussen 16 mei te 13.30 uur en 20.45 uur werd er ingebroken in een woning aan de Schout. Een raam aan de achterzijde van de woning werd vernield, waarna de woning werd betreden en verschillende goederen zijn weggenomen.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Geen bijzonderheden.

Naardermeer

Geen bijzonderheden.

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Noord

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Zuid

Geen bijzonderheden.

Vierhoven

Geen bijzonderheden.

Tuindorp/Keverdijk

Tussen 10 mei 18.30 uur en 11 mei 06.00 uur werd er vanaf het bouwterrein op de hoek van de Lepelaarstraat en de Keverdijk, een stenenklem weggenomen. Deze stenenklem weegt ongeveer 300 kg en moet dus met een machine zijn weggenomen.

Op 16 mei omstreeks 13.15 uur werd er gepoogd in te breken in een woning aan de Evert de Bruijnstraat.De melder zat in de woonkamer toen hij 2 personen in zijn afgesloten achtertuin zag staan. De personen gingen er vandoor toen ze de melder zagen. Melder ging er achter aan en verloor de personen uit het zicht. Later bleek de poortdeur te zijn geforceerd.

Op 18 mei omstreeks 15.00 uur werd een elektrische fiets gestolen voor de Supermarkt Plus Bos aan de Evert de Bruijnstraat. De fiets werd dezelfde avond ergens in de omgeving weer terug gevonden. Op camerabeelden uit de omgeving is een dader te zien. Onderzoek volgt.

Op 23 mei omstreeks 04.00 uur werd er ingebroken in een bedrijfspand aan de Gen Kraijenhoffstraat. Een raam aan de voorzijde van het pand werd opengebroken, waarna het gehele pand werd doorzocht. Vermoedelijk zijn er geen goederen weggenomen.

Tussen 20 mei en 23 mei werd er op de Anna Meursstraat gepoogd een auto open te breken. Vermoedelijk is met een breekvoorwerp het slot geforceerd, maar is het de dader niet gelukt de auto te openen.

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha