Uw mening?


18-05-16 politieberichten 26 april - 10 mei 2016

De Fortlanden

In de nacht van 26 op 27 april werden er metalen emblemen gestolen vanaf de velg van een auto, die geparkeerd stond op de Baljuw.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

In de nacht van 1 op 2 mei werd er ingebroken in een bedrijf aan de Energiestraat. De schuifdeur werd opengebroken en het bedrijf werd doorzocht. Er zijn geen goederen weggenomen.

Naardermeer

Geen bijzonderheden.

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Noord

Geen bijzonderheden.                              

Oranje Nassaupark Zuid

Op 27 april omstreeks 04.00 uur werd er gepoogd in te breken in een woning aan de Graaf Willem de Oudenlaan. De bewoonster werd wakker van gebonk en geklop en zag 2 personen wegrennen richting de Kon Wilhelminalaan. Het raam aan de voorzijde was beschadigd, maar de daders zijn niet binnen gekomen.

Op 4 mei omstreeks 20.45 uur zag een bewoner van de Julianalaan iemand in de achtertuin staan. Bij het gezien worden ging deze persoon er vandoor. 

Vierhoven

Geen bijzonderheden.

Tuindorp/Keverdijk

Op 6 mei omstreeks 04.15 uur werd er ingebroken bij een bedrijf aan Gen Kraijenhoffstraat. De voordeur werd opengebroken.

Op 3 mei in de avond zag een melder dat er meerdere pallets werden gestolen vanaf een opslagplaats in het Jac P Thijssepark. Een kenteken werd genoteerd.

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha