Uw mening?


09-05-16 politieberichten 12 - 26 april 2016
Hieronder vindt u de berichten van Dennis van den Berg.

De diefstallen uit auto’s beginnen weer gestaag toe te nemen. De buit is veelal navigatie en losse goederen die van waarde zijn. Uit de aangiften, blijkt dat vaak de auto niet is afgesloten.

De Fortlanden

In de nacht van 21 op 22 april 2016, werd er ingebroken in een geparkeerde auto op de Schepenen. Onder andere 15 euro en het navigatiesysteem is weggenomen.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Geen bijzonderheden.

Naardermeer

Geen bijzonderheden.

Naardermeerkwartier

Op de Graaf Willen de Oudenlaan werd in een garagebox ingebroken. De diefstal heeft plaatsgevonden tussen januari 2016 en 21 april 2016. Uit de garagebox werden onder andere schilderijen en golfclubs weggenomen.

In de nacht van 13 op 14 april werd er geld gestolen uit een geparkeerde auto op de C. de Bourbonlaan. Auto stond vermoedelijk niet op slot, waarna de auto werd doorzocht en er geld is weggenomen.

Oranje Nassaupark Noord

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Zuid

Geen bijzonderheden.

Vierhoven

Op 15 april werd de melding gedaan dat de melder een onbekend persoon in de auto van de buurman zag zitten op de Pr Margriethof. Na aanspreken ging deze persoon er vandoor. De auto is niet opengebroken en er was ook niets weggenomen.

Ook op 15 april tussen 01.00 uur en 07.00 uur werd er ingebroken in een auto op de Pr Marijkehof. Onder andere werden kentekenbewijzen weggenomen.

Tuindorp/Keverdijk

Op 22 april omstreeks 23.00 uur werden 2 licht jongens beroofd van een muziekbox op de Evert de Bruijnstraat te Naarden. De 2 jongens liepen over straat toen zij door 2 licht getinte jongens aangesproken werden. Tijdens het gesprek pakte 1 van de 2 licht getinte jongens de muziekbox af en gingen zij er vandoor.

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha