Uw mening?


06-03-16 politieberichten 15-29 februari 2016
Dennis van de Berg meldt ons het volgende:

Graag wat verhoogde aandacht voor de diefstallen rondom de Juliana van Stolberglaan en de Graaf Willem de Oudenlaan. Naast deze diefstallen heb ik ook een aantal meldingen over hangjeugd bij de Torenflat. Misschien heeft het een met het ander te maken dus ik wil vragen om te melden als er hangjeugd bij de Torenflat en/of de garages er tegenover hangt.

De Fortlanden

Geen bijzonderheden.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Tussen 20 en 22 februari werden er 4 bedrijfsauto’s weggenomen bij een bedrijf aan de Amsterdamsesrtaatweg. Een hek van het bedrijf werd opengebroken, waarna de auto’s zijn weggenomen. Heeft u een camera die beelden opneemt en waar mogelijk 4 grote witte Mercedes Sprinters op te zien zijn, neemt u dan contact met mij op.

Naardermeer

Geen bijzonderheden.

Naardermeerkwartier

Tussen 27 januari 2016 te 16:00 uur en 5 februari 2016 te 16:00 uur werd een motor gestolen uit een garagebox aan de Juliana van Stolberglaan. Op 15 februari werd deze motor terug gevonden op de Graaf Willem de Oudenlaan.

Oranje Nassaupark Noord

Op 20 februari, omstreeks 11.00 uur, kwam de melding binnen dat er 2 dames in zorgcentrum de Schans aan de Koningin Wilhelminalaan zouden lopen die daar niets te zoeken hadden.

Ter plaatse bleken de dames al gevlogen. Eerder op de dag zijn al wel 4 personen, 2 mannen en 2 vrouwen, gecontroleerd, waarvan de vrouwen aan het signalement voldeden van de vrouwen die nu in de Schans liepen. Deze personen komen veelvuldig voor in verband met babbeltrucs.

Opletten dus.

Oranje Nassaupark Zuid

Tussen 25 februari te 19.30 en 19:45 uur, werd er ingeslopen in een woning aan de Graaf Willem de Oudenlaan. Bewoners bevonden zich op de begane grond, terwijl er op de eerste etage werd ingeslopen. Sieraden werden weggenomen. Door een buurvrouw werd een verdachte auto gezien ten tijde van de inbraak en noteerde een deel van het kenteken. Collega’s hebben eerder die dag vermoedelijk deze auto al gecontroleerd. De recherche gaat verder met deze zaak.

Vierhoven

Geen bijzonderheden.

Tuindorp/Keverdijk

Tussen 23 februari te 15.00 uur en 24 februari te 13.00 uur werd er een diefstal gepleegd uit een tuin van 1 van de volkstuintjes aan de Keverdijk/Meerstraat. Een freesmachine, welke met een ketting vast zat, werd weggenomen.

Van Robin Vlug ontvingen we de volgende berichten:

Ik wil u wel melden dat wij, collega’s en ik, vorige week druk in de weer zijn geweest met de DDO. Dit staat voor het Donkere Dagen Offensief. Hierbij hebben wij verschillende dagen, verschillende acties gedaan tegen criminaliteit en voor meer ogen en oren in de wijk. Dat wij als politie goed aanspreekbaar zijn en dat hier niets spannends aan is. Belt u gerust 112.

Tevens wil ik u attenderen op het feit dat u geen sleutels in de deur van de woning moet laten zitten, daarnaast moet u ook geen sleutels in het zicht leggen.

Hieronder volgen de incidenten waarvan u op de hoogte moet zijn:

Vesting

Vanuit de vesting kan ik u melden dat er geen bijzonderheden te melden zijn.

Wij hebben wel tijdens het DDO de gehele vesting afgesloten en geflyerd voor meer ogen en oren in de buurt. Dit hebben wij vrijdag 26 februari gedaan, wellicht heeft u een van ons gezien.

Naarderbos

Ook in het Naarderbos zijn er geen bijzonderheden te melden.

Ministerpark

Tussen 19 en 24 februari is er een benzinedop opengebroken van een voertuig waarbij er benzine is weg genomen. Dit is gebeurd op de hoek Makaylaan/ Keizer Otto.

In de avond van 19 februari is er tevens een fiets weggenomen vanaf de Makaylaan. Het betreft een Batavus Flash-h N7.

Op donderdag 25 februari is er ingebroken aan de Verlengde Fortlaan. Dit is gebeurd in de middag/avond. De woning is binnen gegaan via de achterdeur door middel van een ruit te forceren. Hierbij zijn meerdere goederen weggenomen.

Componistenkwartier (Beethovenpark)

Tussen 26 februari en 29 februari is er op de Amersfoortsestraatweg ingebroken in een woning. Het is nog onbekend wat er is weggenomen.

Rembrandtpark

In de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 februari is er gepoogd in te breken in een woning aan de Godelindeweg. Dit is gepoogd middels het forceren van de schuifpui.

Tevens is in de nacht van 21 op 22 februari twee maal ingebroken aan de Jan Steenlaan. Er is bij de ene woning binnengetreden via de schuifpui. Hierbij zijn meerdere goederen weggenomen. Bij de andere woning is er gepoogd via een kozijn binnen getreden, gelukkig is dit niet gelukt.

Bos van Bredius

In dit mooie gebied kan ik u geen meldingen doen toekomen.

Valkeveen

Op zaterdag 20 februari zijn er spullen weggenomen vanaf de hockeyclub.

Verder zijn er geen bijzonderheden te melden.

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha