Uw mening?


18-02-16 politieberichten 2 - 15 febrari 2016
2 - 15 februari 2016

Dennis van den Berg
laat ons weten:

Wat opvalt, zijn weer de diefstallen van airbags en navigatiesystemen. Wat we weten is dat de dader(s) lopend de wijk in gaat en vaak een tas met gereedschap bij zich heeft om de nodige handelingen uit te voeren. Ik heb geen idee hoe we dit tegen kunnen gaan dus wie het weet mag het zeggen.

De Fortlanden

Op 14 februari tussen 18.45 uur en 20.15 uur werd op de Thesaurier een autoruit vernield van een geparkeerde auto. Vermoedelijk zijn er geen goederen weggenomen.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Tussen 11 februari 21.00 uur en 12 februari 07.00 uur werd er gepoogd in te breken bij een bedrijf aan de Energiestraat te Naarden.

Tussen woensdag 03 februari 2016 omstreeks 13:00 en 18.15 uur werd een auto weggenomen vanaf de Amsterdamsestraatweg.

Naardermeer

Geen bijzonderheden.

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Noord

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Zuid

Tussen 27 januari 2016 te 16:00 uur en 5 februari 2016 te 16:00 uur werd een motor gestolen uit een garagebox aan de Juliana van Stolberglaan.

Tussen 5 februari te 16.00 uur en 9 februari te 09.30 uur werd op de Graaf Willem de Oudenlaan een garage opengebroken. Verschillende goederen werden weggenomen.

Tussen 8 februari 20.00 uur en 9 februari 10.00 uur werd een auto open gebroken op de Graaf Janlaan, waarna de airbag uit het stuur is weggenomen.

Tussen 8 februari 23.45 uur en 9 februari 08.30 uur werd op de Graaf Willem de oudenlaan een auto opengebroken en een airbag en navigatiesysteem weggenomen.

Vierhoven

Geen bijzonderheden.

Tuindorp/Keverdijk

Geen bijzonderheden

Robin Vlug meldt ons:

Zoals u zult lezen zijn er een aantal voertuigen die open gebroken zijn in de nachten. Helaas zijn er daarnaast ook enkele inbraken in woningen/boxen geweest.

Vesting

Op zaterdag 6 februari is er de jaarlijkse carnavalsoptocht geweest. Ook dit jaar waren er weer mooie karren gemaakt. Het evenement is goed en gemoedelijk verlopen. Helaas zijn er wel twee fietsen gestolen. Beide fietsen zijn gestolen tussen 13.00 en 16.30 uur op de hoek met de Westwalstraat en de Bussumerstraat. Dit betreft een Sparta ION black/red met zwarte fietstassen en Sparta ION RXS PLUS.

Donderdag 11 februari tussen 08.00 en 13.00 uur is er een insluiping geweest aan de Nieuwe Haven. Hierbij zijn diverse goederen weggenomen.

Op het parkeerterrein van het Arsenaal aan de Kooltjesbuurt is er een auto open gebroken middels een ruit in te slaan. Hierbij is er een laptop weggenomen. Dit is gebeurd op maandag 8 februari tussen 19.00 en 23.30 uur

Naarderbos

Ik kan u geen bijzonderheden melden met betrekking tot het Naarderbos.

Ministerpark

Tussen 3 februari en 4 februari is er aan de Heemskerklaan een benzineklep opengebroken. Er is gelukkig geen benzine meegenomen.

Op woensdag 10 februari is er melding gedaan van een verdachte situatie op de Verlengde Fortlaan/ Sandtmannlaan. Collega’s hebben de man gezien en gecontroleerd. Er waren geen bijzonderheden.

Tussen 8 en 10 februari zijn er diverse spullen uit een garagebox weggenomen. Deze garagebox is gelegen aan de Cort van der lindenlaan.

Tussen zaterdag 13 en zondag 14 februari is er een woning open gebroken aan de Zwarteweg. Het is onbekend wat er uit de woning is weggenomen.

Componistenkwartier (Beethovenpark)

Er zijn geen bijzonderheden te melden voor dit gedeelte van de wijk.

Rembrandtpark

Op 5 februari rond 14.30 uur is er een fiets weggenomen bij de Albert Heijn aan de Amersfoortsestraatweg. Het betreft een blauwe gazelle avignon nexus.

In de nacht van 8 op 9 februari is er een airbag uit een Merces-Benz gestolen. Hierbij is het kleine linkerachterruitje ingeslagen. Dit is ook aan de Amersfoortestraatweg gebeurd.

In deze zelfde nacht is er ook een auto open gebroken op de Frans Halslaan. Hier is er ook een airbag weggenomen. Tevens is er een zonnebril meegenomen. Hierbij is ook een ruitje ingeslagen.

Ook in de Van Ostadelaan is er een BMW opengebroken. Hierbij is een stuurwiel weggehaald, middels het intikken van het zijruitje.

In de nacht van 9 februari is er tevens een BMW de dupe geworden van een auto inbraak. Dit voertuig stond op de Jan Steenlaan. Hieruit is een verrekijker gestolen, evenals een navigatiesysteem.

Ook is er een andere BWM op dezelfde laan doorzocht door perso(o)n(en) die daar niets te zoeken hebben. Gelukkig is hier niets weggenomen.

Bos van Bredius

In dit mooie Bos van Bredius zijn er geen noemenswaardigheden.

Valkeveen

Er is ingebroken in het tuincentrum de Kwekerij tussen 3 februari en 4 februari. Het is nog onbekend wat weggenomen is.

Verder zijn er geen bijzonderheden te melden.

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha