Uw mening?


06-02-16 politieberichten 19-1 tot 2-2 2016

Onderstaande spreekt voor zich. De laatste tijd zijn er weer wat meer diefstallen van brandstof uit geparkeerde voertuigen. Het is het overwegen waard om een speciale tankdop aan te schaffen die dit kan voorkomen. Uit onderstaand overzicht blijkt dat het vooral druk is geweest in Tuindorp/Keverdijk. Aardig om te zien is dat er wel steeds meer bewoners in Tuindorp/Keverdijk zijn die verdachte situaties melden. Het levert niet altijd direct iets op, maar we halen bepaalde figuren wel uit de anonimiteit en dat is nou net wat ze niet willen.

De Fortlanden

Geen bijzonderheden.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Geen bijzonderheden.

Naardermeer

Geen bijzonderheden.

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nassaupark Noord

Tussen 22 januari 20.30 uur en 23 januari 16.30 uur werd er ingebroken in een woning aan de Rijksweg. De dader heeft een parasolvoet door het raam van de achterdeur gegooid en is de woning binnen gegaan. De gehele woning werd doorzocht en verschillende goederen werden weggenomen.

Oranje Nassaupark Zuid

Geen bijzonderheden.

Vierhoven

Op 31 januari in de avond, werd er ingebroken in een woning aan het Prinses Marijkehof. Een raam op de begane grond werd opengebroken, waarna de woning werd doorzocht.

Tuindorp/Keverdijk

Tussen 20 januari 23.00 uur en 21 januari 14.00 uur werd een autoruit vernield van een auto die geparkeerd stond op de Smidtstraat.

Tussen 23 januari 16.00 uur en 24 januari 13.00 uur werd op het Jac. P. Thijssepark brandstof uit een geparkeerde auto weggenomen. De aangever trof zijn auto met vernielde tankdop en zag dat er brandstof was weggenomen.

Tussen 21 januari 10.30 uur en 25 januari 12.30 uur werd er ingebroken in een woning aan het Jac P Thijssepark. Een raam aan de voorzijde van de woning werd opengebroken met een breekvoorwerp, waarna de gehele woning werd doorzocht en goederen werden weggenomen.

In de nacht van 21 op 22 januari werd er gepoogd in te breken in een auto die geparkeerd stond op de Kol Falbastraat. Er is gepoogd het slot open te breken.

Vesting

Vroeg in de morgen op woensdag 20 januari is er wéér gepoogd in te breken bij een kledingwinkel aan de Kooltjesbuurt. Eerder dit jaar zijn hier al duren jassen weggenomen.

Verder is het rustig geweest in de Vesting.

Naarderbos

Zondag 24 januari is er een voertuig gecontroleerd door collega’s, hierin zaten gasten die niet pluis waren. Het voertuig en de personen zijn uitgebreid gecontroleerd. Let dus goed op wat er in de omgeving gebeurd, net als altijd. Vertrouwen jullie het niet bel dan 112. Ook via de Whatsappgroep kunnen jullie het doorgeven, zodat buurtbewoners wellicht kunnen helpen/volgen.

Verder geen bijzonderheden in het Naarderbos.

Ministerpark

In het weekend van vrijdag 22 januari t/m maandag 25 januari is er gepoogd in te breken in de dierenartsenpraktijk aan de Zwarte weg. Gelukkig is het niet gelukt om binnen te komen.

Op vrijdag 29 januari is er einde van de avond ingebroken in een woning aan de Laegieskampweg. Hierbij zijn meerdere goederen weggenomen.

Componistenkwartier (Beethovenpark)

Op 1 februari in de avond heeft er een insluiping plaatsgevonden aan de Amersfoortsestraatweg. Hierbij is een persoon de woning binnengedrongen, waarna de bewoonster de persoon heeft betrapt. Ik wil een ieder wederom erop attenderen, het belang van de ramen (ook op de eerste en tweede verdieping) gewoon goed dicht te doen. Dit geldt ook als je gewoon thuis bent, wanneer je lekker wilt luchten, zorg dan voor een kiersluiting of iets dergelijks. Zo kom je niet voor verassingen te staan wanneer je wat geluid in je woning hoort.

Rembrandtpark

Tussen zaterdag 23 en zondag 24 januari is er aan de Van Ostadelaan een buitenspiegel van een voertuig vernield. De aangever geeft aan dat er meerdere voertuigen zijn vernield.

In de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 januari is er een voertuig van het merk BMW aan de Jan Toebacklaan opengebroken. Hier zijn meerdere goederen uit het voertuig weggenomen/ weggebroken.

Bos van Bredius

In het gebied Bos van Bredius zijn er geen bijzonderheden gebeurd de afgelopen dagen.

Valkeveen

Ook in het Valkeveense zijn er geen bijzonderheden te melden.

Mensen, let op je buurt, straat, buren en vooral op elkaar. Ook deze week zijn er weer genoeg ouderen die de dupe zijn geworden van de criminelen. Ik kan het niet vaak genoeg schrijven/zeggen. Beter 1x te veel 112 bellen dan 1x te weinig.


REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha