Uw mening?


21-01-16 politieberichten 1 - 18 januari 2016

Onderstaand het overzicht, waaruit blijkt dat er een inbreker actief is in de omgeving van de Keverdijk/Vierhoven/Jac. P. Thijssepark.

Zelf denk ik dat de inbreker uit de buurt van de Keverdijk komt. Ik wil een ieder dan ook vragen oplettend te zijn en bij opvallend gedrag, 112 te bellen.

Daarnaast zijn er afgelopen weken 4 inbrekers aangehouden waarvan bekend is dat zij hebben ingebroken in Naarden. Van de 4 zitten er nog 3 vast en die blijven voorlopig ook vast.

De Fortlanden

Geen bijzonderheden.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Op 14 januari, omstreeks 10.25 uur werd er ingebroken in een auto op de Energiestraat. Er zijn camerabeelden van de diefstal en de recherche doet onderzoek.

Naardermeer

In de nacht van 15 op 16 januari werd gepoogd in te breken in een schuur/garage aan de Overscheenseweg. Door goed hang/sluitwerk is dit bij een poging gebleven.

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nasseaupark Noord

Op 13 januari omstreeks 03.30 uur werd er ingebroken in een woning aan de Alexanderlaan.

Een raam aan de achterzijde van de woning werd opengebroken, waarna de woning werd doorzocht.

Oranje Nasseaupark Zuid

Op 11 januari werden 2 verdachte aangehouden terzake diefstal uit woning gepleegd in Naarden. Daarbij werd ook een telefoon aangetroffen die gestolen was bij een bedrijfsinbraak op de Comeniuslaan. Van de 2 verdachten zit er nog 1 vast. De heren mogen zich bij de rechter verantwoorden.

Vierhoven

Op 7 januari tussen 14.30 uur en 22.30 uur vond er een insluiping plaats op de Prinses Marijkehof. De bewoner had een raam open laten staan. Gehele woning werd doorzocht en verschillende goederen werden weggenomen.

Tuindorp/Keverdijk

Op 7 januari werd een scooter gestolen vanaf de Amsterdamsestraatweg. De eigenaar had zijn scooter bij de bushalte achtergelaten, maar bij terugkomst was hij weg.

In de nacht van 8 op 9 januari werd er ingebroken in meerdere tuinhuisjes bij de volkstuintjes aan de Meerstraat. Meerdere schuurtjes werden opengebroken en verschillende goederen/gereedschappen werden weggenomen.

Tussen 8 en 10 januari werd een fiets gestolen uit de voortuin van een woning aan de Benjamin van Rooijenstraat. Betreft een witte damesfiets van het merk Cortina.

Op 17 januari tussen 10.45 uur en 19.30 uur werd er ingebroken in een woning aan de Churchillstraat. Een raam aan de achterzijde van de woning werd opengebroken. De woning werd doorzocht en verschillende goederen zijn weggenomen.

Dit zijn de berichten van Robin Vlug:

Een nieuw jaar en daarbij hoort weer een overzicht. Ik hoop dat u hele fijne dagen hebt gehad, al is het alweer even geleden. Ook ga ik ervan uit dat de goede voornemens die elk jaar weer de kop op steken rond deze tijd, nog altijd worden vol gehouden.

Zoals jullie zullen lezen zijn er in het gedeelte Bos van Bredius meerdere inbraken gepleegd. Mijn vraag dan ook aan alle lezers: ziet u een verdacht persoon, voertuig of situatie. Bel dan direct met 112!

Dit overzicht is wat langer dan gebruikelijk, vanaf 1 januari tot heden kunt u lezen wat er zich afspeelt in de nieuwe gemeente Gooise Meren te Naarden.

Hieronder volgen de incidenten waarvan u op de hoogte moet zijn:

Vesting

Op vrijdag 8 januari werd er een melding gedaan van een verdachte situatie bij het Ruijsdealplein/Marktstraat. Hierbij zou een scootertje met daarop twee personen erg veel interesse tonen voor de geparkeerde voertuigen. Ter plaatse was één persoon in zijn kraag gevat door een boa, politie heeft het verder afgehandeld.

Tussen vrijdag 8 januari 22:30 uur en 9 januari 08:20 uur is er een Volvo V50 blauw van kleur weggenomen vanaf de Kooltjesbuurt te Naarden.

In de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 januari zijn er ongeveer 20 dure jassen weggenomen uit het bedrijf Satoria in het Arsenaal.

Woensdag 13 januari is er betaald met valse briefjes bij de bakkerij Kwakman aan de Marktstraat.

Er is een dames fiets weggenomen ter hoogte van het Adriaan Dortsmanplein. Dit is gebeurd op zaterdag 16 januari tussen 21.00 en 22.00 uur. Het betreft een zwarte oma fiets van het merk Batavus, O.Dutch.

Naarderbos

In het weekend van 1 tot 4 januari zijn er zeker in 14 ingebroken. Er zijn goederen weggenomen. Heeft u informatie of wilt u iets met ons delen. Dat geldt uiteraard niet alleen voor dit incident, maar voor alle diefstallen/incidenten, dan kunt u contact opnemen met mij.

Ministerpark

In de nacht van 1 op 2 januari is er een Citroen C1 opengebroken aan de Zwarteweg. Hieruit is een laptop en een zonnebril weggenomen.

Op 7 januari tussen 21.00 en 21.30 uur is er een zwarte scooter van het merk aprilia weggenomen vanaf de Binnenhof. Op de scooter zaten tevens stikkers van het merk Vans.

Op zaterdag 9 januari omstreeks 19.00 uur werd er een verdachte situatie gemeld. Er zouden twee mannen bij meerdere huizen aan het aanbellen zijn, dit gebeurde bij de Meerweg. Helaas hebben wij geen personen aangetroffen.

Tussen 9 en 12 januari is een zwarte Seat Ibiza vernield. Deze stond geparkeerd ter hoogte van de parkeerplaats aan de Makaylaan. Er is een grote deuk in de achterklep geconstateerd.

Tussen zondag 10 januari en dinsdag 12 januari is er nog een voertuig beschadigd, dit betreft een Kia sportage. Hierbij is een kras gemaakt aan de rechter voorzijde van de deur.

Componistenkwartier (Beethovenpark)

In dit mooie gedeelte van Naarden is het relatief rustig geweest. Er zijn geen bijzonderheden te noemen, behalve een feestje aan de Dirk Tersteeglaan wat heeft geleid tot onrust en overlast.

Rembrandtpark

Op zaterdag 8 januari zijn er jongeren die voor overlast hebben gezorgd aan de Jan ter Gouwweg. Hiervan zijn twee meldingen gekomen.

Bos van Bredius

Tussen vrijdag 1 januari en zaterdag 2 januari is er aan de J van Woensel Kooylaan gepoogd om in te breken via een raam op de eerste verdieping.

Op 2 januari is er wel ingebroken aan de J van Woensel Kooylaan. Hier is ook via het bovenraam getracht binnen te komen, dit keer is het wel gelukt.

Tussen vrijdag 15 en zaterdag 16 januari is er op de Oud Blaricummerweg ingebroken, ook hier zijn goederen weggenomen.

Valkeveen

In dit gedeelte van Naarden, zijn er geen bijzonderheden te noemen.

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha