Uw mening?


10-01-16 politieberichten 29-12- 2015 tot 5-1-2016

De Fortlanden

Geen bijzonderheden.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Op 3 januari omstreeks 22.45 uur werd er gepoogd in te breken bij een bedrijf aan de Amsterdamsestraatweg. Met een breekvoorwerp werd een raam geopend. Vermoedelijk is de dader niet binnen geweest en zijn er geen goederen weggenomen.

Industriepark

Geen bijzonderheden

Naardermeer

Tussen 2 januari 2016 te 08.30 uur en 2 januari 2016 16.30 uur werd er ingebroken in een woning aan de Overscheenseweg. Vermoedelijk is de dader door een openstaand raam naar binnen geklommen. Een pinpas werd weggenomen.

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nasseaupark Noord

Tussen 23 en 30 december werd er ingebroken in een woning aan de Meerstraat. Met een stoeptegel werd een raam aam de achterzijde van de woning ingegooid. Verschillende goederen zijn weggenomen.                              

Oranje Nasseaupark Zuid

Tussen 23 en 29 december werd er ingebroken in een woning aan de Juliana van Stolberglaan. Aan de achterzijde van de woning werd een parasolvoet door het raam gegooid. De gehele woning werd doorzocht en verschillende goederen zijn weggenomen.

Vierhoven

In de nacht van 1 op 2 januari werden er 2 auto’s open gebroken op de Pr Beatrixhof. Van beide auto’s werd het slot geforceerd en werden goederen weggenomen.  

Tuindorp/Keverdijk

Geen bijzonderheden.

 

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha