Uw mening?


31-12-15 politieberichten 25 november - 29 december 2015

De Fortlanden

 Op 1 december werd op de Vroedschap een persoon aangehouden terzake identiteitsfraude. De persoon had een identiteitskaart in bezit welke niet van haar was en heeft, vermoedelijk, goederen aangekocht op naam van de oorspronkelijke houder van deze identiteitskaart.

Bedrijvenpark/Gooimeer

 Geen bijzonderheden.

Industriepark

In de nacht van 29 op 30 november werd er gepoogd brandstof uit een geparkeerde vrachtwagen te stelen. Door de anti diefstal filter in de tankopening is dit niet gelukt.

Naardermeer

Tussen 23 en 25 december werd er ingebroken in een schuur aan de Meerkade. De schuur werd opengebroken en 17 verrekijkers en geld werden weggenomen.

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nasseaupark Noord

Op 27 november omstreeks 19.00 uur werd er ingebroken in een woning aan de Prins Frederik Hendriklaan. De bewoner lag te slapen toen hij glasgerinkel hoorde. Toen hij ging kijken, kwam hij oog in oog met een inbreker die er haastig vandoor ging. Er werd niets uit de woning weggenomen.                              

Oranje Nasseaupark Zuid

Op 30 november tussen 18.15 uur en 20.15 uur werd er ingebroken in een woning op de derde etage van een complex aan de Lambertus Hortensiuslaan. Het keukenraam werd opengebroken en diverse goederen zijn weggenomen.

Op 8 december omstreeks 03.15 uur werd er ingebroken in een woning aan de Graaf Janlaan. Bewoners lagen te slapen en hoorden gerommel op de begane grond. Toen de bewoonster uit het raam keek, zag ze een persoon wegrennen met een laptop onder zijn arm. Vermoedelijk heeft er een deur of raam opengestaan, waardoor de dader makkelijk binnen kon komen.

In de nacht van 12 op 13 december werd er brandstof weggenomen uit een voertuig die geparkeerd stond op de Juliana van Stolberglaan.

Op 17 december omstreeks 19.10 uur, kwam er een melding binnen van 2 verdachte personen op de Wethouder Koniglaan. Ter plaatse troffen mijn collega’s 1 van deze personen aan. Bleek te gaan om een persoon die geregeld met de politie in aanraking was geweest en hier ook helemaal niets te zeken had. Omdat de persoon geen strafbare feiten had gepleegd, moesten mijn collega’s hem weer laten gaan. Ik ben ervan overtuigd, weet het wel zeker, dat door deze melding een strafbaar feit is voorkomen.

Tussen 15 december 08.00 uur en 16 december 17.30 uur werd er ingebroken in een auto die geparkeerd stond op een oprit van een woning aan de Stadhouder Willem 2 laan. Navigatie werd weggenomen.

Tussen 19 december 17.00 uur en 20 december 18.00 uur werd er een fiets gestolen uit een schuur van een woning aan de Juliana van Stolberglaan.

Op 8 december omstreeks 12.00 uur kwam de melding binnen van 2 verdachte personen op de parkeerplaats van de Kooltjesbuurt. Ter plaatse trof mijn collega 2 personen aan. Personen en het voertuig volledig gecontroleerd. Geen strafbare feiten geconstateerd.

Tussen 23 en 28 december werd er ingebroken in een woning aan de Juliana van Stolberglaan. Aan de achterzijde van de woning werd een parasolvoet door het raam gegooid, waarna de gehele woning is doorzocht. Meerdere goederen werden weggenomen.

Vierhoven

Tussen 10 december omsteeks 15.00 uur en 15 december te 12.00 uur werd er gepoogd in te breken bij een woning aan de Pr Irenehof. Het raam aan de achterzijde werd gepoogd open te breken 

Tuindorp/Keverdijk

Op 28 november tussen 16.30 uur en 19.20 uur werd er ingebroken in een woning aan de Vaartweg. Het keukenraam aan de voorzijde van de woning werd opengebroken. Er werden geen goederen weggenomen.

Op 1 december werd een bewoner van de Benjamin van Rooijenstraat opgebeld en voor een groot bedrag opgelicht. Op slinkse wijze werden bankgegevens afhandig gemaakt waarna een groot bedrag werd afgeschreven. Het e.e.a. had te maken met het telefonisch updaten van Microsoft.

In de nacht van 5 op 6 december werd er ingebroken bij een bedrijf aan de Evert de Bruijnstraat. Op de eerste etage werd een raam opengebroken. Er werden geen goederen weggenomen.

Tussen 2 en 6 december werd er gepoogd in te breken bij een woning aan de Lepelaarstraat. Het slot in de voordeur werd geforceerd, maar doordat er een 3 punt sluiting op de deur zat, is het de dader(s) niet gelukt binnen te komen.

Op 4 december tussen 19.00 uur en 23.00 uur werd er ingebroken in een auto die geparkeerd stond op de Anna Meursstraat. Schoeisel en gereedschap werden weggenomen nadat een ruit werd vernield.

Tussen 25 december 10.00 uur en 26 december 20.30 uur werd er gepoogd in te breken op de van Hoogendorplaan. Aan de achterzijde van de woning werd met een terrastegel een ruit vernield
REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha