Uw mening?


11-11-15 politieberichten 27 oktober - 10 november 2015

Politieberichten 27 oktober - 10 november 2015

Dennis van den Berg bericht ons: hierbij het overzicht van de afgelopen 2 weken. Toch wel weer het e.e.a. gebeurd. Ik kan u wel vermelden dat er vanmorgen meerdere personen zijn aangehouden in de regio ivm bedrijfs/woninginbraken. Op dit moment worden de woningen doorzocht en mogelijk komen daar nog gestolen spullen naar boven.

De Fortlanden

Op 28 oktober omstreeks 04.00 uur kwam de melding vanaf de Vroedschap dat 2 verdachte personen met zaklampen in auto’s aan het schijnen waren. Ter plaatse geen personen aangetroffen. Wel zagen de collega’s dat verschillende autoruiten schoongeveegd waren. Kennelijk was men op zoek naar waardevolle goederen.

Op 30 oktober werd aangifte gedaan van vernieling van een auto. De aangever trof zijn auto met een grote ster in zijn voorruit.

Bedrijvenpark/Gooimeer

Geen bijzonderheden.

Industriepark

Geen bijzonderheden.

Naardermeer

Geen bijzonderheden.

Naardermeerkwartier

Geen bijzonderheden.

Oranje Nasseaupark Noord

Tussen 27 en 29 oktober werd er een zijspiegel van een auto gestolen die geparkeerd stond op de Rijksweg. De zijspiegel lijkt netjes te zijn gedemonteerd.

Oranje Nasseaupark Zuid

Op 3 november werd er ingebroken in een woning aan de Rijksweg. Een raam aan de achterzijde op de eerste etage werd opengebroken, waarna verschillende goederen uit de woning werden weggenomen.

Op 4 november werd er bij een sportschool op de Comeniuslaan een telefoon gestolen.

Vierhoven

Geen bijzonderheden.

Tuindorp/Keverdijk

Op 30 oktober in de avond werd er ingebroken in een woning aan de van Limburg Stirumlaan. Het slot van de voordeur werd geforceerd waarna de woning werd doorzocht en verschillende goederen werden weggenomen.

Tussen 2 en 3 november is er een poort vernield op de Kolonel Michaelstraat. Mogelijk een poging inbraak?

Op 2 november overdag werd op de van Limburg Stirumlaan, bij de basisschool de Tweemaster, een fiets gestolen.

Op 7 november tussen 15.30 uur en 21.45 uur, werd er ingebroken in een woning aan de Vaartweg. Het slot in de achterdeur werd opengebroken en verschillende goederen werden weggenomen.

Tussen 27 en 30 oktober werden er 7 grote pompoenen vanuit een volkstuin aan de Keverdijk weggenomen.

Op 10 november werd er gepoogd een garagebox open te breken. Daders werden gestoord waarna ze er vandoor gingen.

Robin Vlug laat ons het volgende weten: de afgelopen twee weken zijn er helaas woningen de dupe geworden van inbrekers. Daarnaast zijn er weer wat verdachte situaties geweest! Dus ik wil u allen op het hart drukken om de buren, straten en de wijken goed in de gaten te houden. Houdt elkaar ook op de hoogte van verdachte personen via de Whatsappgroepen en vergeet vooral de politie niet te bellen.

Hieronder volgen de incidenten waarvan u op de hoogte moet zijn:

Vesting

Op 31 oktober werden wij gebeld door een buurtbewoner dat er een man zich ophield in het speeltuintje achter de Grote kerk. Deze man zou zich verdacht ophouden. Wij zijn gaan zoeken en hebben de man weten op te sporen. Een goed gesprek gehad en de man is uit de anonimiteit.

Woensdag 4 november is er een paarse Sparta Pick Up fiets weggenomen op de Regenboogstraat. Deze fiets is voorzien van een terugtraprem en drie versnellingen. Mocht u de fiets zien, bel de politie!

Op vrijdag 6 november tussen 19.30 en 19.45 uur heeft er een persoon een voordeur ingetrapt aan de Cattenhagestraat. Vervolgens is hij de woning binnen gegaan, aldaar lag de bewoner op de bank te slapen. Door het gillen/schreeuwen van de bewoner is de persoon weg gerend. Heftig hoor… heeft iemand hier iets van gezien of gehoord, neemt u dan alstublieft contact op met mij of de politie.

Naarderbos

Maandag 26 oktober is er een melding gedaan van een mogelijke inbraak op Travers. Wij zijn er ter plaatse gekomen, maar hebben niets kunnen constateren. Daarnaast heeft de politie met meerdere eenheden in de omgeving gezocht of er verdachte personen zich nog ergens ophielden, maar ook dit was niet het geval.

Ministerpark

In dit gebied van Naarden zijn er geen bijzonderheden te noemen, behalve een melding van jeugdoverlast op de Mackaylaan.

Componistenkwartier (Beethovenpark)

Op woensdag 4 november stond er een voertuig verdacht opgesteld op het parkeerterrein bij de hockeyvelden. Buurtbewoners vertrouwden het niet, waarna de politie is gaan kijken. Helaas hebben wij het voertuig niet meer kunnen treffen. Mogelijk dat dit komt doordat de melder zelf nog een keer extra is gaan kijken wat beide mannen heeft afgeschrikt. Super gedaan.

In de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 november is er een poging woninginbraak geweest aan de Huizerstraatweg. Er is geprobeerd om een achterdeur open te breken, waarschijnlijk doordat de woning zo goed is voorzien van dubbele sloten en een goed beveiligingssysteem zijn ze niet binnen geweest.

Rembrandtpark

In de nacht van woensdag 28 oktober zijn er twee personen aangehouden voor heling/diefstal van een verhuislift. Collega’s waren in gesprek met jeugd aan de Amersfoortsestraatweg en hoorden een harde klap gevolgd door een slepend geluid. De collega’s zijn meteen gaan kijken en zagen een voertuig rijden met daarachter een verhuislift die op zijn kant lag. Na een korte achtervolging zijn beide personen het voertuig uitgerend en is de achtervolging op de voetjes verder gegaan. Uiteindelijk zijn er twee personen aangehouden. De verhuislift bleek gestolen te zijn.

Tevens is er op woensdag 28 oktober een sporttas met inhoud ontvreemd uit de achtertuin van een woning aan de Jan ter Gouwweg.

Bos van Bredius

Tussen woensdag 4 en donderdag 5 november is er een zilvergrijze Gazelle Orange limited heren fiets weggenomen van de Flevolaan. Mocht u deze fiets zien, bel ons dan.

Valkeveen

Geen bijzonderheden te melden

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha