Uw mening?


31-10-15 politieberichten 13 - 27 oktober 2015

Afgelopen 2 weken toch weer een aantal woninginbraken, waarbij opvalt dat elke keer een steen door de ruit wordt gegooid. Heb je losse stenen, bv klinkers, in de tuin liggen, dek deze dan af of haal ze weg.

Afgelopen nacht zijn in Bussum wel 2 verdachten aangehouden die zich bezig houden met woning/bedrijfsinbraken in de hele regio. Dit zijn personen uit een grotere groep en we moeten we zeker scherp blijven. Recherche gaat ermee verder.

 Ook afgelopen nacht 2 personen aangehouden die zich bezig houden met diefstallen van oa boten/buitenboordmotoren en aanhangers. Ook hier gaat de recherche mee verder.

 Dan het overzicht en tot over 2 weken.

 Het overzicht.  

 De Fortlanden

 Geen bijzonderheden

 Bedrijvenpark/Gooimeer

 Geen bijzonderheden.

 Industriepark

 In de nacht van 19 op 20 oktober werden er aluminium zijschotten gestolen vanaf 2 opleggers, welke geparkeerd stonden op de Energiestraat te Naarden.

 Naardermeer

Geen bijzonderheden.

 Naardermeerkwartier

 Geen bijzonderheden.

 Oranje Nasseaupark Noord

 In de nacht van 17 op 18 oktober werd er ingebroken in een woning aan de Prins Frederik Hendriklaan, waarbij een gat in het raam van de achterdeur werd gemaakt en de begane grond werd doorzocht. Verschillende goederen werden er weggenomen.

 Tussen 19 en 23 oktober werd er ingebroken in een woning aan de Meerstraat te Naarden. Ook hier werd het raam in de achterdeur vernield, waarna de woning werd doorzocht.

                           

Oranje Nasseaupark Zuid

 In de nacht van 15 op 16 oktober werd er ingebroken in een auto op de Rijksweg. Ruitje werd ingeslagen waarna het navigatiesysteem werd weggenomen.

 Tussen 16 en 20 oktober werd er ingebroken in een woning aan de Graaf Willem de Oudenlaan. Een slaapkamerraam op de eerste etage aan de achterzijde werd opengebroken, waarna de gehele woning werd doorzocht.

 Vierhoven

Geen bijzonderheden.

 Tuindorp/Keverdijk

 In de nacht van 15 op 16 oktober werden van meerdere auto’s de wielen gestolen. De auto’s stonden geparkeerd op een bedrijventerrein aan de Amsterdamsestraatweg.

 Op 22 oktober omstreeks 02.00 uur werd er ingebroken in een woning aan de Huibert van Eijkenstraat. De bewoner kwam thuis en trof 2 personen in zijn woning die er vandoor gingen. Collega’s waren snel ter plaatse maar konden de 2 personen niet meer achterhalen. Ook hier werd een steen door het raam aan de achterzijde gegooid. Meerdere goederen werden weggenomen.

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha