Uw mening?


09-09-15 politieberichten 17 - 29 augustus 2015


Het blijft redelijk rustig zoals jullie kunnen lezen.

Wel een inbraak in de Tuindorp/Keverdijk.

Ik weet dat een inbreker uit het Hilversumse tegenwoordig in Bussum verblijft en een bezoekadres heeft in Tuindorp/Keverdijk. Beide adressen zijn bij mij bekend. Samen met mijn collega’s proberen we deze persoon zo goed mogelijk in de gaten te houden en er alles aan te doen om hem te pakken te krijgen. Mogelijk dat deze persoon zich beweegt tussen de wijk ’t Spiegel in Bussum en Tuindorp/Keverdijk in Naarden.

De persoon is erg mager, licht getint, heeft kort zwart haar en verplaatst zich op een oude zwarte oma fiets (zie bijlage).

  Het overzicht.  

 De Fortlanden

 Geen bijzonderheden.

 Bedrijvenpark/Gooimeer

 Geen bijzonderheden.

 Industriepark

 Geen bijzonderheden.

 Naardermeer

 Geen bijzonderheden.

 Naardermeerkwartier

 Geen bijzonderheden.

 Oranje Nasseaupark Noord

 In de nacht van 22 op 23 augustus is op de Thierensweg een spiegel van een auto vernield. Vermoedelijk in het voorbij gaan eraf getrapt.                            

Oranje Nasseaupark Zuid

 Geen bijzonderheden

 Vierhoven

 Geen bijzonderheden.

 Tuindorp/Keverdijk

 Tussen 21 en 24 augustus werd er ingebroken in een woning aan de Kolonel Falbastraat. Met een tegel werd een raam aan de achterzijde vernield, waardoor men toegang tot de woning heeft verkregen. De gehele woning werd doorzocht.

 Tussen 22 augustus 00.15 uur en 23 augustus 10.00 uur werd op de kolonel verveerstraat het dak van een cabrio vernield door de kap open te snijden.

 Tussen 18 augustus 16.00 uur en 19 augustus 08.15 uur werd er vanuit de Naardertrekvaart een buitenboordmotor van een boot weggenomen.

 Op 26 augustus omstreeks 13.00 uur vond een poging inbraak plaats vanuit een garage op de Keverdijk. Een man van ca. 30-35 jaar  met ''west-Europees" uiterlijk, die goed Nederlands sprak, donkerblond krullend haar en grijze overall met blauw T-shirt, werd gezien toen hij bezig was zonder toestemming een garage binnen te dringen.

 

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha