Uw mening?


15-08-15 politieberichten 20 juli - 3 augustus 2015

Aan het overzicht is goed te zien dat het vakantie is. Helaas is dan ook vaak te zien dat er meer inbraken plaatsvinden.

 Ik wil jullie vragen extra alert te zijn en waar mogelijk foto’s te maken van verdachte personen. In een wijk in Bussum, t’Spiegel, wat tegen Naarden aan ligt, is een explosieve stijging te zien van woninginbraken. Het is bekend dat deze mogelijke daders overdag  door de wijk gaan om te kijken op welke adressen de mensen op vakantie zijn.

Als er dus personen door de straat lopen met belangstelling voor de woningen, maak dan een foto en laat het mij weten. Uiteraard wel eerst 112 bellen.

 Het overzicht.  

 De Fortlanden

 Geen bijzonderheden.

 Bedrijvenpark/Gooimeer

 Geen bijzonderheden.

 Industriepark

 Geen bijzonderheden.

 Naardermeer

 Geen bijzonderheden.

 Naardermeerkwartier

 Geen bijzonderheden.

 Oranje Nasseaupark Noord

Geen bijzonderheden.

                            

Oranje Nasseaupark Zuid

 Op 27 juli 2015, omstreeks 04.30 uur werd er gepoogd in te breken in een woning aan de Juliana van Stolberglaan. De bewoners hoorden een geluid en de volgende ochtend trof men braaksporen bij het raamkozijn. 

Vierhoven

 Op 21 juli 2015, omstreeks 02.15 uur werd er ingebroken bij de Attent supermarkt aan de Burg J. Visserlaan. Een ruit werd vernield waarna goederen werden weggenomen.

 Tussen 29 en 30 juli 2015 werd er ingebroken in een woning aan de Pr. Irenehof. De dader is binnen gekomen door een zijraam open te breken. De autosleutel met auto werd weggenomen.

 Tuindorp/Keverdijk

  Geen bijzonderheden.

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha