Uw mening?


06-10-13 06-10-2013 - INCIDENTEN 16 T/M 30 SEPTEMBER 2013

Beste bewoners,

Hierbij het 2 wekelijks overzicht van incidenten in ons mooie Naarden. Als het goed is hebben jullie het vorige overzicht van Mark gekregen omdat ik met een verstuikte enkel thuis op de bank zat. Gelukkig ben ik weer fit en zullen jullie mij weer door de wijk zien fietsen.

De Fortlanden

Geen bijzonderheden.

Gooimeer

Heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s onderaan de afrit A1. Werd geen voorrang gegeven. Geen gewonden.

Industriepark

Op de Energiestraat is er bij een bedrijf ingebroken. Bij meerdere auto’s zijn goederen weggenomen zoals navigatiesystemen.

Naardermeer

Geen bijzonderheden.

Naardermeer Kwartier

Op de Graaf Willem de Oudenlaan zijn kentekenplaten van een auto gestolen. Het is belangrijk om hier zo snel mogelijk aangifte van te doen omdat de kentekenplaten vaak worden gebruikt bij strafbare feiten.

Oranje Nassaupark Noord

Vanuit de tuin op de Stadhouder Willem 2 laan werd een fiets van het merk Gazelle uit een tuin gestolen.

Oranje Nasseaupark Zuid

Op de Juliana van Stolberglaan werd een poging gedaan om in te breken. Bleek te gaan om een onbewoond huis. Daders zijn niet binnen geweest

Vierhoven

Heeft er een diefstal uit bedrijf plaats gevonden bij de fietsenwinkel op de Burg J. Visserlaan. Achterdeur werd geforceerd en er zijn meerdere electrische fietsen weggenomen. Moet bijna wel zijn opgevallen omdat er een stuk of 8 fietsen zijn weggenomen.

Tuindorp/Keverdijk

Heeft er bij de DA aan de Evert de Bruijnstraat 1 x een poging inbraak en 1 x een voltooide inbraak plaatsgevonden. Op 29 september omstreeks 03.10 uur werd bij de DA de voorruit vernield en is men naar binnen gegaan. Een week ervoor op 23 september werd gepoogd om de achterdeur te forceren. Heeft u iets gezien of gehoord, meld dit dan via 0900 8844.

In het weekend van 21 september werd er ingebroken op de Kol Michaelstraat. Hier werd o.a. een grote tv weggenomen. Ook als u hier iets gezien of gehoord heeft, graag even melden.

Verder krijgen we regelmatig meldingen van verdachte personen in de Keverdijk. Blijf dit melden. Zo krijgen we een goed beeld van wie er in de wijk rond hangt.

Aanhoudingen

In Naarden is er 1 fietsendief aangehouden. In Hilversum zijn  2 woninginbrekers aangehouden. Verder heb ik zelf  2 personen van straat geplukt die zich met allerlei strafbare feiten bezig houden en die nog een aantal dagen gevangenisstraf tegoed hadden. Ik weet zeker dat hierdoor (voorlopig) wat strafbare feiten zijn voorkomen.

Overige zaken

Waar we ook veel last van hebben in Naarden is toch nog steeds diefstal van fietsen. Voorheen waren het vooral de bakfietsen, maar steeds vaker worden er ook Gazelle fietsen gestolen. ook uit voor of achtertuinen. Zet uw fiets dus met 2 sloten op slot en laat zet uw fiets in de schuur.

Verder is er een persoon die bij oudere mensen langs gaat om messen en scharen te laten slijpen. Er wordt dan een prijs afgesproken, waarna de messen of scharen worden geslepen. Achteraf wordt de prijs door de man wat opgevoerd en zijn deze oudere mensen een paar honderd euro kwijt. Gewoon schofterig.

Tot over 2 weken.

Met vriendelijke groet,

Dennis van den Berg

Wijkagent Naarden

Politie | Midden Nederland | Naarden en Bussum

Amersfoortsestraatweg 12, 1411 HC  Naarden

Postbus 42, 1200 AA  Hilversum

M 0627098973

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha