Uw mening?


20-05-13 Incidenten 29 april - 13 mei 2013

VERNIELING

In de nacht van 29 op 30 april zijn er in het Boomgat (Naarderwoonbos) 9 auto’s bekrast.

DIEFSTAL FIETS

Tussen woensdag 1 mei en donderdag 2 mei werden een blauwe Batavus Retro en 2 bakfietsen (bakfiets.nl) gestolen vanaf de Graaf Janlaan.

ENGELSE KLUSJESMANNEN

Op dinsdag 30 maart werden de bekende Ierse / Engelse klusjesmannen weer gespot in de Dobbestraat en Evert de Bruijnstraat (Keverdijk). Doe geen zaken met die lui. Het zijn zogenaamde travelers die voor veel te veel geld diensten aanbieden zoals dakgoten schoonmaken of repareren al dan niet nadat ze deze zelf vernield hebben. Ze bieden zaken aan waarvan u niet eens wist dat u er behoefte aan had en schromen er niet voor u te intimideren als u niet betaalt wat ze achteraf vragen.

NILS

Voor deze 35 jarige inwoner van Almere heb ik u al meerdere malen gewaarschuwd. Hij porbeert u geld uit de zak te kloppen met allerlei zielige verhalen. Ondanks zijn bertrouwbare voorkomen, noem mijn naam en stuur hem weg.

INBRAAK AUTO

Op maandag 29 april tussen 16.00 en 17.45 uur werd een Peugeot 307 opengebroken aan de Ijssselmeerweg. Kleding en golfballen werden gestolen.

Op woensdag 1 mei tussen 15.35 en 19.25 uur werd geprobeerd een inbraak te plegen in een Ford Mondeo aan de Westwalstraat – Nieuw Molen (Vesting). De ruit werd ingeslagen maar er werd niets gestolen.

Tussen 3 en 4 mei werd geprobeerd een Volkswagen Passat open te breken. Er werd niets gestolen. E.e.a. vond plaats aan de Keizer Ottoweg (Ministerpark).

Tussen dinsdag 7 mei en woensdag 8 mei werd op Nieuw Molen aan de Westwalstraat (Vesting) een ruitje ingetikt van een Skoda Superb. Het navigatiesysteem werd gestolen.

INBRAAK WONING

Op dinsdag 30 maart tussen 11.45 en 17.30 uur werd het keukenraam aan de voorzijde van een flatwoning aan het Binnenhof (Ministerpark) opengebroken. Een schroevendraaier werd achtergelaten maar een televisie en tablet werden gestolen.

Tussen 29 april en 5 mei werd een inbraak gepleegd in een woning aan de Jan Toebacklaan (Rembrandtpark). Het raam aan de achterzijde van de woning werd opengebroken.

Op maandag 6 mei rond 22.15 uur pleegde een man een inbraak in een woning aan de Juliana van Stolbergenlaan (Oranje Nassaupark). Hij klom in via een balkon. De bewoonster betrapte hem op heterdaad waarna de man er van door ging. Kort hierop werd de man in de kraag gevat door ter plaatse gekomen politie. Hij zal zich voor de rechter moeten verantwoorden. De inbreker betreft een 26 jarige inwoner van Putten.

Tussen vrijdag 10 mei 00.00 en 08.30 uur werd via de achterzijde ingebroken in een woning aan de Prins Willem van Oranjelaan (Oranje Nassaupark). Er werden een mobiele telefoon, een laptop en een portemonnee gestolen.

Op vrijdag 10 mei tussen 00.00 en 13.15 uur werd geprobeerd in te breken in een woning aan de Prins Frederik Hendriklaan (Oranje Nassaupark). Er werden gaatjes geboord in de deur naast het slot waar de sleutels aan de binnenzijde nog in het slot staken. Er werd niets gestolen.

JEUGDOVERLAST

Op zaterdag 11 mei rond 23.50 uur werd overlast gemeld van jeugd in de Vermeerlaan (Rembrandtpark). Mijn collega’s troffen niemand meer aan.

CONFLICTEN en HUISELIJK GEWELD

In het Oranje Nassaupark ging de dochter des huizes door het lint. Na een goed gesprek met een arts is ze thuis afgezet in de hoop, dat het rustig zou blijven.

Op donderdag 2 mei ging een bewoner van een flat in het Ministerpark door het lint. Hij gooide rond 14.30 uur zijn huisraad door de woning en was aan het schreeuwen. Het bleek een oude bekende van ons. Hij had zijn medicijnen niet ingenomen en is later opgenomen in een zorginstelling.

Op maandag 6 mei rond 17.15 uur sloeg een 33 jarige inwoner van Bussum zijn ex-vriendin in tuindorp Keverdijk. De man kon worden gearresteerd. De vrouw deed aangifte.

OVERIGE

Tussen zondag 28 en maandag 29 april werd geprobeerd een buitenboordmotor te stelen vanuit het water van de Jan ter Gouwweg (Rembrandtpark).

Op dinsdag 30 april tussen 18.30 en 18.45 uur werd in de Evert de Bruijnstraat een 14 jarige jongen geslagen door een Marokkaans uitziende man, leeftijd 17 a 18 jaar, normaal postuur, 1.80 a 1.85 meter lang, kort zwart haar aan de zijkanten en bovenop wat boller, blauw spijkerjack tot op de heup en een oranje T-shirt onder de jack. De jongen deed aangifte en de politie heeft de zaak in onderzoek. Heb je iets gezien? Weet je er iets van? Bel de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Op woensdag 1 mei tussen 00.00 en 00.30 uur kreeg een 47 jarige man in de Juliana van Stolbergenlaan (Oranje Nassaupark) een duw in zijn rug waardoor hij kwam te vallen. Zijn Iphone 4 werd daarbij gestolen. Heb je iets gezien? Neem contact op met de politie.

Tussen 7 en 8 mei werd uit een afgesloten tuin aan de Prinses Irenehof een kruiwagen gestolen. Er werd aangifte gedaan.

Op 8 mei rond 18.30 uur werd een 47 jarige inwoonster van Naarden aangehouden ter zake van winkeldiefstal. Er is proces verbaal tegen haar opgemaakt.

Tussen zaterdag 11 mei te 07.30 uur en zondag 12 mei te 16.00 uur kwamen 5 lammetjes om aan het Zuiderzeepad in Naarden. 3 werden doodgebeten door vermoedelijk een hond. 2 verdronken nadat ze in het water waren geraakt. Het Zuiderzeepad loopt parallel aan de Nikkelstraat en achterlangs het industriepark Gooimeer zuid. Het is gebeurd vlakbij het fietstunneltje naar het Naarderwoonbos. Heb je iets gezien? Is je hond in de periode weggelopen of heb je andere informatie bel dan met de politie 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha