Uw mening?


07-06-12 Overhangend Groen
Gemeentelijk overhangend groen:
vanaf 21 juni (langste dag) zal de gemeente haar eigen overhangend groen gaan snoeien.
Mochten je plekken kennen waarvan u bang bent dat die vergeten worden dan kunt u deze doorgeven
aan de meldingenlijn op 035-695 78 66 of op de website van de gemeente bij melding openbare ruimte.
Particulier overhangend groen:
vanaf midden juni maakt wijkbeheer rondes door Naarden om bij mensen met overhangend groen (hagen, bomen) een briefje in de bus te doen met de vraag het groen op orde te brengen. Op die briefjes staat het telefoonnummer van de verantwoordelijk wijkcoordinator voor het geval iemand vragen heeft. Na 6 weken wordt dan een controle gedaan (en bij de meeste gevallen is het groen dan in orde). Mocht blijken dat er geen actie is geweest dan volgt een officiele aanschrijving van de gemeente. Indien ook daar niet op gereageerd wordt dan komen de boa's van de gemeente in actie en volgt handhaving. Gelukkig komt het op dat laatste zelden aan.
Overhangend groen kan lastig zijn voor buren maar betekent meestal een belemmering van de doorgang (op stoepen) en is daarom heel onwenselijk. De gemeente maakt ieder jaar in deze periode een ronde door Naarden om mensen aan te spreken op overhangend groen (en om het eigen overhangend groen aan te pakken).
Gisteren is wijkbeheer begonnen met het particulier overhangend groen. Hierover zal ook nog artikeltje geschreven worden in het Naarder Nieuws.
REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha