Uw mening?


04-04-12 Woninginbraken

Ondanks intensieve surveillance en de arrestatie van verschillende woninginbrekers blijven er, gelukkig wel steeds minder, woninginbraken gemeld worden. Nu weer Prins Willem van Oranjelaan (poging gisterenavond rond 22.15 uur) en Prinses Marijkehof (dinsdagochtend tussen 01.00 en 07.00 uur).

Beide inbraken vonden ’s nachts plaats dus het lijkt erop dat we de “avondploeg” hebben gevangen en dat nu de “nachtploeg” bezig is.

Belangrijk voor u als bewoner is dat u verdachte zaken signaleert en dit doormeld aan de politie. Loopt u met de hond buiten ’s avonds, let dan goed op. Noteer kentekens (neem dus pen en papier mee), noteer signalementen van personen en wees alert op bijvoorbeeld buitenlandse kentekens die u niet kent. Auto’s die meerdere malen door de straat rijden. Personen die interesse hebben voor woningen. U mag ook 112 bellen als er op heterdaad personen in een tuin staan die daar niet thuishoren. Wees alert op vreemde geluiden. Liever een keer te veel dan te weinig de politie gebeld.

Laten we er samen voor zorgen dat ook de laatste woninginbrekers gearresteerd worden.

Met vriendelijke groet,

Mark Ch. Overliese,

Wijkteam Naarden en Bussum,

Wijkagent van Naarden.

Aanwezig: maandag t/m vrijdag

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha