Uw mening?


20-03-12 Politiebericht 20 Maart 20112

Lieve mensen,

Uiteraard hebt u vandaag van mij tegoed een incidentenoverzicht van de afgelopen 2 weken. Op dit moment vind ik het echter belangrijk u te vragen mij te helpen.

In de wijken Tuindorp Keverdijk en Oranje Nassaupark wordt bovengemiddeld vaak ingebroken in woningen. Het gebeurt op alle dagen van de week, met een lichte voorkeur voor de zaterdag. Veelal tussen 17.00 uur en 21.30 uur. Meestal breekt men een raam of deur aan de achterzijde van de woning open met een simpele schroevendraaier of klein breekijzer.

Wij hebben al veel geïnvesteerd in de vorm van extra surveillance in uniform en burger, maar gaan dit intensiveren. Tussen genoemde tijdstippen zullen wij extra in de wijken aanwezig zijn. U zult ons niet altijd herkennen, want wij doen dit vooral in “burger”. Mijn vraag concreet aan de bewoners. Als je buiten bent, bv. bij het uitlaten van de hond, noteer kentekens van verdachte auto’s, signalementen van verdachte personen en bel de politie. Geef door waar u bent en wat u ziet. Gebruik het nummer 0900-8844 en 112. Het laatste nummer uiteraard bij heterdaad situaties.

Een verdachte situatie kan zijn dat u een persoon meerdere malen door de straat ziet lopen en die u niet herkent. Mogelijk draagt hij een tas en heeft hij interesse in woningen. U kent uw buurt het beste, vandaar dat ik uw hulp dan ook hard nodig heb. Laten we samen een halt toeroepen aan de woninginbraken in UW buurt.

Met vriendelijke groet,

Mark Ch. Overliese,

Wijkteam Naarden en Bussum,

Wijkagent van Naarden.

Aanwezig: maandag t/m vrijdag

_____________________________________________________________________________________________________

Postbus Bezoek Telefoon / E-mail

Postbus 42 Amersfoortsestraatweg 12, 0900-8844 / 999522
1200 AA Hilversum 1411 HC Naarden. mark.overliese@gooi.politie.nl

Twitter: @wijkagentmark

http://www.buurtlink.nl/profiel/815004/Wijkagent+Naarden

____________________________________________________________________________________________________

REACTIES
Geen reacties
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha