Uw mening?


16-11-10 Speelterreintje Keizer Ottoweg opnieuw ingericht en opgeknapt
Met het, geheel belangeloos gemaakte, ontwerp van een buurtbewoner, een van tv bekende tuinarchitect, is Parkwijk Naarden naar de gemeente gestapt. Na inventarisatie in de buurt en frequent overleg met gemeente, tuinarchitect en Parkwijk Naarden is in oktober begonnen met de werkzaamheden. Er zijn al een lantaarn, een tafel (bankjes komen nog), een los bankje en twee goaltjes geplaatst.     Ook is er het terras al aangelegd. Op dit moment is men bezig met wat grondwerkzaamheden en worden de hekken geplaatst. Later volgt beplanting ed. Het mooie van dit project is dat de buurtbewoners hebben aangegeven dit speeltuintje straks goed te gaan verzorgen en waar nodig de planten ed te gaan onderhouden. Ook gaan ze er op toezien dat er geen zwerfvuil, glasscherven ed achtergelaten zal worden. Men zal de “gebruikers” er op aan spreken als dit wel gebeurt. Schets speelterrein keizer ottoweg (klein)
REACTIES
Het is inderdaad de bedoeling dat dit hek op slot gaat, het is tenslotte een speelterreintje en niet bedoeld om als doorgang te gebruiken.
Door laurent op 16-01-2011
Ik zie dat er in het geplaatste hekwerk doorgangen met sloten erin zijn geplaatst. Is het de bedoeling dat deze ook daadwerkelijk op slot gaan/afgesloten worden? Ik woon aan de Heemskerklaan en gebruik, zoals velen het terreintje als doorgang naar de winkels aan de Mackaylaan.
Door Timo van Tilburg op 15-01-2011
REAGEER
Naam:
E-mail:
Titel:
Reactie:
Code: captcha